VELIKA AKCIJA FSB: U Jekaterinburgu uhapšena krupna ukrajinska zverka (VIDEO)

Autor:

Svet

20.02.2024

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je uhapšena u okviru istrage za "izdaju".

VELIKA AKCIJA FSB: U Jekaterinburgu uhapšena krupna ukrajinska zverka (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Rusko-američka državljanka, koja živi Los Anđelesu, uhapšena je u Jekaterinburgu u Rusiji zbog "izdaje", prenele su danas ruske agencije.

Ruska Federalna služba bezbednosti optužila je tu osobu, čije ime nije saopšteno, da je prikupljala sredstva za ukrajinsku vojsku.

- FSB je u Jekanterinburgu stavila tačku na nezakonite aktivnosti 33-godišnjeg osobe koja živi u Los Anđelesu i ima rusko i američko državljanstvo - navodi se u saopštenju te službe.

Ta žena je uhapšena u okviru istrage za "izdaju", jer je navodno prikupljala sredstva koja su ukrajinskoj vojsci omogućila da nabavi oružje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mučenik

20.02.2024 13:59

KO ŠTA RADI - RADI, SAMO JEDAN RADI SVE? Zašto se diže tolika frka o kandidatima za ministre, kada sve poslove u zemlji obavlja jedan čovek i sve jedno je koji će biti ministri ili drugi funkcioneri, kada se njihov posao svodi na klimanje glavom, aplaudiranje i uvlačenje šefu i da budu na svakom mestu gde šef odlazi ili dolazi. Sve ovo je rečeno iz iskustva predhodnih dvanajeset godina.