VIŠE NE ZNAJU ŠTA ĆE, PA UDARAJU NAJNIŽE! Milivojević IZNEO BRUTALNE LAŽI - Nastavlja se hajka protiv predsednika Vučića

Autor:

Vesti

20.02.2024

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicija ne može da se pomiri sa izbornim porazom.

VIŠE NE ZNAJU ŠTA ĆE, PA UDARAJU NAJNIŽE! Milivojević IZNEO BRUTALNE LAŽI - Nastavlja se hajka protiv predsednika Vučića

Foto: YouTube/Printscreen

Srđan Milivojević, opozicionar koji će u javnosti ostati upamćen kako kao čovek koji je pretio ubistvom sina i brata predsednika Srbije, ponovo je brutalno "udario" na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Lažnim optužbama, koje je izneo na društvenoj mreži X, Milivojević se uključio u kampanju koju opozicija već dugo vodi protiv predsednika, ali i interesa srpske države.

Njegove namere da obmane javnost tvrdnjama kako je Vučić "Kurtijev potrčko" prozreli su mnogi članovi ove društvene mreže, te skrenuli pažnju da bi za takve trvdnje morali postojati dokazi.

Podsetimo, Večeras u 21 čas, predsednik Srbije Aleksandar Vučić biće gost na Prvom programu RTS-a, gde će se pojaviti u popularnoj emisiji "Takovska 10".

Ovo gostovanje najavljeno je i na zvaničnom Instagram nalogu predsednika, što govori o tome da je reč o veoma važnom događaju.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, istakao je za vikend da je pred nama period borbe za ostvarivanje velikih ciljeva, te da je ključno da se svi građani aktivno uključe u taj proces. Naglasio je da će biti suočeni sa brojnim izazovima i pritiscima, ali izražava uverenje da će zemlja uspeti da im odgovori.

- Srbija ima dobru budućnost - poručio je predsednik putem svog zvaničnog Instagram naloga.

Ova izjava dolazi u vreme kada se zemlja suočava sa različitim unutrašnjim i spoljnim izazovima, te kada se donose važne odluke koje će uticati na budućnost nacije.

Srbija, kao mnoge druge zemlje, suočava se sa izazovima koji proizilaze iz globalnih promena, ekonomskih pritisaka i političkih previranja. Uprkos tome, predsednik Vučić ističe da veruje u stabilnu budućnost zemlje i njenih građana. 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući za vikend u jutarnjem programu televizija Prva govorio je o planovima za budućnost Srbije i našeg naroda.

Između ostalog, istakao je da je program za 2027. godinu od izuzetne važnosti za sve.

- Mi smo postavili ciljeve. Kada smo izašli sa programom do 2027, to je toliko ozbiljan plan, ne sme nijednog dana da bude zaboravljen. O tom programu moramo da razmišljamo stalno i vredno da radimo na njemu. Samo ću tri tačke da pomenem. Ekomonija - moramo da privlačimo strane investitore, ali i domaće, moramo da povećamo plate i penzije... Sve to morate da radite i izgradite sve o čemu pričamo.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading