SRAMNI NAPADI NA VODITELJKU MARIJU SAVIĆ STAMENIĆ NAKON INTERVJUA SA PREDSEDNIKOM VUČIĆEM: "Šta će OVO da radi kad se promeni vlast?" (FOTO)

Autor:

Vesti

19.02.2024

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne reči upućene poznatoj novinarki.

SRAMNI NAPADI NA VODITELJKU MARIJU SAVIĆ STAMENIĆ NAKON INTERVJUA SA PREDSEDNIKOM VUČIĆEM: "Šta će OVO da radi kad se promeni vlast?" (FOTO)

Foto: Twitter, Tanjug/Predsedništvo Srbije

Advokat i istaknuti opozicionar koji je naročito popularan na društvenoj mreži X po jeftinim provokacijama i blaćenju neistomišljenika Jovan Rajić, nakon jučerašnjeg intervjua Marije Savić Stamenić sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem brutalno je napao našu poznatu voditeljku. 

Naime, on je u svojoj objavi na mreži "X" napisao:

Čime li će ovo da se bavi kada se promeni vlast ? Možda u Guči da najavljuje takmičare za "zlatnu trubu" ? Ili na poluvremenu košarkaških utakmica da izvlači brojeve takmičara za šut sa pola terena za nagradu - piše u Tvitu uz fotografije voditeljke.

Foto: Twitter

Tvit Jovana Rajića

U istom ritmu nastavili su i pratioci Jovana Rajića koji su je nazivali "namazanom", ali i "smrduljom", dok su pojedini pisali da će se, nakon smene vlasti, "vratiti u Doboj i postati noktarka".

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je gostovao na TV Prva nakon dva dana koje je proveo u Mihnenu na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji. 

Predsednik je govorio o svim bitnim temama koje su zanimale građane Srbije, među kojima su i pritisci koji predstoje našoj zemlji nakon smrti Alekseja Navaljnog, ali i o potencijalnim izborima i formiranju vlasti u Beogradu, ali i o svojim saradnicima i opozicionim protivnicima.

Iako je predsednik Vučić imao veliki povod da se juče obrati naciji, a voditeljka Savić Stamenić u potpunosti objektivno i profesionalno vodila ovaj intervju, ostaje nejasno zašto opoziciji smeta ovakav način pojavljivanja u medijima, budući da je sasvim uobičajen u svim svetksim zemljama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Una

19.02.2024 11:14

To samo pokazuje koliko su oni jadni ,inferiorni i bedni.

Mistral

19.02.2024 11:16

U svakom od ovih boraca za slobodu i demokratiju čuči jedan fašista. Tako je bilo, tako će i biti.

daca

19.02.2024 11:39

Jos jedan napad na novinarku koja profesionalno i odgovorno radi svoj posao od strane opozicije i to zbog cega, opet zbog Vucica.

Zoran Đurđević

19.02.2024 11:40

Isti komentar treba da se odnosi i na Jovanu Jeremić i Vericu Bradić koje će takođe imati interviju, tokom naredne dve nedelje, sa Vučićem.