"SVAKO DANAS IMA UVID U BIRAČKI SPISAK" Vučić o delu opozicije:Konačno su priznali da ne mogu da me pobede!

Autor:

Vesti

16.02.2024

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik je rekao dA je deo opozicije konačno priznao da nikada neće moći da ga pobede.

"SVAKO DANAS IMA UVID U BIRAČKI SPISAK" Vučić o delu opozicije:Konačno su priznali da ne mogu da me pobede!

Foto: PINK

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se uživo iz Minhena gde prisustvuje 60. Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji. 

Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara govorio o opoziciji i "ProGlasu". 

-Vi, vi, vi, vi... Svako danas ima uvid u birački spisak. Mogu da gledaju šta hoće i da rade šta hoće. Nemaju oni više šta. Žive su proglašavali mrtvima, što je strašno. Sve je to upakovano zbog tačke tri. Oni ne razumeju da onbi hoće da ukinu zakon i da kažu da je njihova politička želja i volja... Sačuvaj me Bože njihovog morala - rekao je Vučić. 

Predsednik je potom rekao da su konačno priznali da nikada neće moći da ga pobede.

- Nešto slično ne postoji u Evropi. Oni su rekli da je problem što ne mogu da me pobede. Ako buduemo imali nove izbore u Beogradu, prvi, drugi, treći mart... To su zakonski ropkovi, nema tu sviđa se to Jovici i Perici, i ne sviđa se Zorici i Marici... - objašnjava Vučić. 

- Pomislili su da su mnogo pametni, pa su sebe nazvali moralnim... Neću to da komentarišem večeras. Meni to ne priliči. sačuvaj me Bože njih i njihovog morala - dodao je Vučić. 

Podsetimo, Predsednik Vučić je tokom dana u Minhenu imao niz važnih sastanaka. Sastao se sa predsedavajućom u Veću ministara Bosne i Hercegovine Borjanom Krišto, predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen, evropskim komesarom za budžetska pitanja Johanesom Hanom, ministrom spoljnih poslova Ujedinjenog Kraljevstva Dejvidom Kameronom i predsednicom EBRD Odil Fransoa Reno Baso.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (45)

Loading
Ana

16.02.2024 19:18

Svako može da ima uvid u birački spisak , izborna krađa je samo laž opozicije i ništa više. Oni ne mogu da prihvate poraz koje su sami doprineli raznim maipulacijama i zao što nemaju odgovornu i ozbiljnu politiku.

Mirko

16.02.2024 19:20

Opozicija javno priznala da ne može da pobedi A.Vučića.

Ceca

16.02.2024 19:21

Opozicija priznala ili ne svima je jasno da su izbori transparentni kao i birački spiskovi i sve ostalo.

Salle

16.02.2024 19:22

Moral i prozapadna opozicija su svetlosnim godinama daleko.