TOPLO - HLADNE IGRICE U KREVETU: Zlata vrede jer bude nove ŽELJE, sve će posle toga biti drugačije!

Autor: M.O.

Lifestyle

27.02.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da ovo isprobate.

TOPLO - HLADNE IGRICE U KREVETU: Zlata vrede jer bude nove ŽELJE, sve će posle toga biti drugačije!

Foto: shutterstock

Ako vam je dosadio standardno vođenje ljubavi, vreme je da se malo razbudite i probudite neke nove strasti

Toplo-hladne igrice mogu biti veoma uzbuljive, samo je potrebno da im se potpuno prepustite i imate apsolutno poverenje. 

Da li ste spremni?

Zamislite samo kako mala kockica leda i topla čokolada mogu da vas razbude na najzanimljivije načine. U neizvesnosti i mašti je i čar seksi igara različitih vrsta.

Republika

Foto: shutterstock

Vreme je da eksperimentisanje u krevetu

Pustite vašu maštu i prepustite se strastima!

Se*sualno iskustvo može postati još senzualnije uz uvođenje igara sa temperaturom. Ova vrsta igre može intenzivirati nervne završetke, povećavajući protok krvi i čineći tela mnogo osetljivijim na dodir. Međutim, ključno je komunicirati sa partnerom kako bi se osiguralo uživanje u iskustvu, uz poštovanje bezbednosti kao prioritet.


Ova vrsta igre je pristupačna svima, ne zahteva velike troškove i može se uživati samostalno ili sa partnerom. Za igre toplo-hladno, mogu se iskoristiti jednostavni predmeti poput kocki leda i voska, a čak i seksualne igračke mogu biti zamrznute radi dodatnog užitka.

Svako ima svoje preferencije kada su u pitanju temperature, teksture i senzacije na koži. Isprobavanje različitih tehnika i seksualnih igračaka može biti sjajan način da se istraže stvari koje uzbuđuju i partnera. Aktivnosti poput lizanja sladoleda sa partnera ili upotreba toplih peškira mogu dodatno pojačati senzualno iskustvo.

Početak igre: Polako istraživanje celog tela

Kada se igraju sa temperaturnim razlikama, važno je početi polako kako bi se poboljšalo iskustvo i istražili pragovi toplote i hladnoće na telu. Važno je testirati temperaturu predmeta na delovima tela poput bradavica, ključne kosti i butina pre nego što se pređe na genitalije.


Senzualna masaža i kontrasti

Senzualna masaža vrelim uljem ili bezbednim voskom iz sveće može biti odličan način za smanjenje napetosti mišića i stresa, poboljšanje cirkulacije i smanjenje anksioznosti. Dodavanje efekta iznenađenja prelaskom sa toplih na hladne senzacije može dodatno uzbuditi partnera, stvarajući prijatnu neizvesnost.

Kroz pažljivo istraživanje i komunikaciju sa partnerom, igre sa temperaturom mogu dodati novu dimenziju u seksualnom iskustvu, istovremeno čineći iskustvo senzualnijim i uzbudljivijim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading