ZNATE LI KOJI JE ZVEZDIN SREĆAN BROJ? Ne, nije SEDMICA već... OVO je DOKAZ tome!

Autor:

Sport

27.02.2024

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli neumoljivi na startu prolećnog dela superligaške sezone.

ZNATE LI KOJI JE ZVEZDIN SREĆAN BROJ? Ne, nije SEDMICA već... OVO je DOKAZ tome!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Furiozno je klub sa Marakane otvorio nastavak takmičenja u Superligi Srbije. Sa maksimalne tri pobede, izabranici Vladana Milojevića pokazali su da ne odustaju od potere za večitim rivalom iz Humske, koji takođe, ne posustaje u šampionskoj trci.

Padali su pred Crvenom zvezdom ovim redom: Voždovac s 2:1, Novi Pazar kraj Jošanice pred praznim tribinama (3:0), kao i u poslednjoj utakmici Čukarički na stadionu "Rajko Mitić" identičnim rezultatom.

Ono što predstavlja poseban kuriozitet u sva tri pomenuta susreta, jeste da su crveno-beli načinjali mrežu rivala u istom minutu - devetom!

Naime, defanzivac Milan Rodić je na prolećnoj premijeri prizemljio "zmajeve" posle nepunih 10 minuta igra, isto je učinio kapiten Aleksandar Dragović u Novom Pazaru, najavivši sunovrat domaćina.

Na kraju, Gabonac Gelor Kanga sigurno realizovao penal u okršaju s Čukaričkim, jer je prethodno Nemanja Tošić oborio Šerifa Endiajea.

Prema toj statistici, "devetka" je veoma srećan broj za četu Vladana Milojevića, koju u naredna dva duela čekaju najveći ispiti do sada.

Najpre sledi gostovanje TSC u Bačkoj Topoli (2. mart, 17.00), a potom sedam dana kasnije 172. Večiti derbi na svom terenu protiv vodećeg Partizana i prilika da se u direktnom okršaju vrati liderska pozicija, čime bi put ka odbrani titule bio znatno olakšan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading