AKO NIJE PENAL...! Otkriveno šta je sudija meča na Marakani REKAO fudbaleru Čukaričkog!

Autor:

Sport

27.02.2024

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato da li je i dogovor ispoštovan.

AKO NIJE PENAL...! Otkriveno šta je sudija meča na Marakani REKAO fudbaleru Čukaričkog!

Foto: Starsport

Fudbaleri Čukaričkog nisu uspeli da nastave niz dobrih rezultata pod vođstvom Gordana Petrića, te su poraženi od Crvene zvezde na stadionu „Rajko Mitić”.

Sve strategije koje su Brđani pripremili za ovu ključnu utakmicu bile su narušene već u ranoj fazi, posle penala u korist srpskog šampiona. Tragičar ove situacije ponovo je bio levi bek Čukaričkog, Nemanja Tošić, koji otkriva neobičnu situaciju koja se odigrala između njega i glavnog sudije Marka Ivkovića. 

Prema njegovim rečima, Nemanja i sudija su vodili razgovor u kojem mu je arbitar Ivković obećao da će ga odvesti na ručak, ukoliko se ispostavi da je njegova odluka bila na štetu Čukaričkog.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Tošić

- Pitao sam ga u poluvremenu da mi objasni zašto je svirao penal. Rekao mi je: „Veruj bio je, ako se ispostavi da nije, vodim te na ručak”. Eto svi su rekli da nema ni govora o prekršaju. Neću se naravno pojaviti na tom ručku, slobodno vreme provodim sa prijateljima - rekao je Tošić za „Žurnal”.

Ivković je pokazao na "belu tačku" posle sudara Tošića i Uroša Spajića, iako su po završetku meča mnogi analitičari i stručnjaci osporavali ovu odluku.

Neki su neki tvrdili da je odluka sudije bila netačna, levom beku to nije donelo utehu s obzirom na izgubljeno.

- Nije mi teže, a ni lakše posle potvrde da penal nije opravdano dosuđen. Znao sam i na terenu da nisam napravio prekršaj. Sada se samo javnost uverila u to. Jasno je bilo da smo se Spajić i ja sudarili glavama. Žao mi je što nemaju sve ekipe u ovakvim situacijama isti tretman na terenu.

Ovaj kiks nije prvi za Tošića, koji je takođe bio tragičar u prvom duelu, kada je takođe skrivio jedanaesterac.

- Ista situacija mi se desila na našem stadionu jesenas. I tada je sviran penal za Zvezdu, posle navodnog mog prekršaja. Kasnije se ispostavilo da nije ni bio prekršaj. Krivo mi je jer smo oštećeni kao ekipa, a u oba slučaja nosim epitet tragičara, a nije bilo ništa - poručio je levi bek Čukaričkog.

Podsećamo, "brđani" su pod vođstvom Gordana Petrića ostvarili pobede u prva dva prolećna kola protiv Radnika i Železničara, ali su prema očekivanju poraženi od zahuktale Milojevićeve Zvezde.

Priliku za popravni, Čuka ima u petak od 18:30 časova, kada će ugostiti Napredak iz Kruševca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading