DEČAK IGRAO FUDBAL SA DRUGARIMA I SAMO SE SRUŠIO NA TRAVU I PREMINUO! Drugari u suzama zvali hitnu pomoć, a evo ŠTA GA JE ubilo

Autor:

Svet

27.02.2024

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktori koji su brzo stigli na lice mesta nisu ništa mogli da urade. Dečak je preminuo na putu do bolnice

DEČAK IGRAO FUDBAL SA DRUGARIMA I SAMO SE SRUŠIO NA TRAVU I PREMINUO! Drugari u suzama zvali hitnu pomoć, a evo ŠTA GA JE ubilo

Foto: Shutterstock

Šesnaestogodišnji dečak po imenu Cibor iz Temišvara preminuo je na treningu nakon što se u jednom momentu samo srušio na travu.

Šokirani a potom i uplakani drugari iz ekipe uzalud su zvali hitnu pomoć koja je mogla da samo potvrdi njihove najgore slutnje. 

Rumunski mediji prenose da je mališan od ranije imao problema sa srcem i da je prošle godine operisan. Sumnja se da je dečak popio nekoliko energetskih pića uoči trening.

Doktori koji su brzo stigli na lice mesta nisu ništa mogli da urade. Dečak je preminuo na putu do bolnice.

Tragično preminuli mališan je ranije aktivno igrao fudbal, ali nakon što su mu otkriveni problemi sa srcem, bio je prinuđen da prekine da se bavi sportom.

Srednja politehnička škola u Temišvaru, tačnije njegov fudbalski tim, pre četiri godine organizovali su humanitarnu akciju da bi prikupili novac da dečak ode na operaciju.

Prošle godine mališan je uspešno operisan, a nedavno je odlučio da se ponovo vrati na teren. Nažalost, nakon trening se samo srušio i nije mu bilo spasa, prenosi Telegraf.rs.

"Tražena je specijalna lekarska ekipa, angažovan je i helikopter. Uloženi su maksimalni napori da se dečak spasi, ali nažalost lekari nisu uspeli", saopšteno je iz bolnice.

Drugari preminulih dečaka su i dalje u šoku zbog svega.

"Video sam kad je izgubio svest. Došla je hitna, stavljali su mu onu struju. Svi smo bili preplašeni, sedeli smo i plakali", ispričao je drug preminulog dečaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading