ISPOVEST TAKSISTE KOJI JE PREVEZAO KRVAVU MARU LEDI KRV U ŽILAMA! ''Mislio sam da će mi UMRETI u kolima''

Autor:

Svet

24.02.2024

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U izjavi za medije, taksista je ispričao jezive detalje tog dana i kako je hitao ka bolnici sa Marom, ne znajući da li će uspeti da je spase.

ISPOVEST TAKSISTE KOJI JE PREVEZAO KRVAVU MARU LEDI KRV U ŽILAMA! ''Mislio sam da će mi UMRETI u kolima''

Foto: shutterstock

Taksista iz Severina, koji je u petak spasao tinejdžerku Maru vozeći je u bolnicu nakon što ju je njen dečko izbo nožem, i dalje je u šoku zbog svega što se dogodilo.

Prema njegovim rečima, muškarac i žena su, okruženi krvavom tinejdžerkom, istrčali pred njegov automobil i naredili mu da je vozi u bolnicu. U izjavi za medije, taksista je ispričao jezive detalje tog dana i kako je hitao ka bolnici sa Marom, ne znajući da li će uspeti da je spase.


Dramatični događaji na ulicama grada

Dok je taksista vozio Maru u bolnicu, njen dečko Robert je na ulici pokušavao da se ubije nakon što je pokušao da je ubode nožem. Šokirani prolaznici su sve posmatrali dok je 16-godišnjak nanosio sebi ubode nožem, a Hitna pomoć ga je nakon toga prebacila u bolnicu u kritičnom stanju. Svedoci su ispričali kako su videli trenutak kada je Robert krenuo da zadaje devojčici ubode i kako su reagovali na tu dramatičnu situaciju, prenosi Telegraf.

Motiv napada i sumnje oko prethodnih događaja

Sumnja se da je motiv napada strah od raskida, ali istragom će biti utvrđeno šta je tačno prethodilo pokušaju ubistva. Direktorka škole koju su Mara i Robert pohađali izrazila je zapanjenost događajem, ističući da su oboje izvanredni učenici. Takođe, postoji priča da je Robert imao "agresivne faze" zbog kojih su mu roditelji ograničili pristup mobilnom telefonu i društvenim mrežama, što budi sumnje u prethodne događaje koji su doveli do ovog tragičnog incidenta.

Opsednutost i upozorenja prijatelja

Mediji pišu da je Mara u poslednje vreme mislila da je Robert opsednut njom, što je možda bio jedan od faktora koji je doveli do ovog tragičnog događaja. Prema navodima, Robert je možda najavio svojim drugovima da će pokušati da ubije Maru, a u njegovom telefonu su pronađene poruke u kojima mu drugovi savetuju da to ne čini.

Ovi dramatični događaji su šokirali lokalnu zajednicu i izazvali različite reakcije i sumnje u vezi sa prethodnim događajima koji su doveli do ovog tragičnog napada. Sada je na pravosudnim organima da sprovedu istragu kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog užasnog događaja.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading