RONALDO KAZNIO GREŠKU STOJKOVIĆA! Al Nasr u ČETVRTFINALU Lige šampiona!

Autor:

Sport

21.02.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najelitnije azijsko klupsko takmičenje ulazi u završnicu.

RONALDO KAZNIO GREŠKU STOJKOVIĆA! Al Nasr u ČETVRTFINALU Lige šampiona!

Foto: printscreen/Twitter

Fudbaleri Al Nasra iz Saudijske Arabije ostvarili su važnu pobedu na svom terenu, pobedivši tim Al Feiha rezultatom 2:0. Ova pobeda im je obezbedila prolaz u četvrtfinale Lige šampiona Azije, pošto su u prvom susretu slavili 1:0 i sa ukupnim rezultatom dvomeča od 3:0.

Klub iz Saudijske Arabije će se u četvrtfinalu susresti sa Al-Ainom, a u slučaju pobede, potencijalno bi se u polufinalu mogli sastati sa Al Itihadom ili Al Hilalom, za koji nastupaju srpski reprezentativci Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić.

Otavio je doneo prednost Al Nasru postigavši gol u 17. minutu, dok je Kristijano Ronaldo iskoristio grešku golmana Vladimira Stojkovića i postavio konačan rezultat od 2:0 u 86. minutu.

Ovaj gol je Portugalcu doneo drugo mesto na listi najboljih strelaca u Ligi šampiona Azije, ali je i dalje na čelu najefikasnijih golgetera Džo Min-Kju sa tri postignuta pogotka.

Pored uspeha u Ligi šampiona Azije, Al Nasr se takođe bori za titulu u šampionatu Saudijske Arabije. Ipak, trenutno je ekipa Al Hilal najbliža osvajanju trofeja. Očekuje se da će Al Nasr nastaviti da pruža snažne nastupe kako bi ostvario uspeh kako u domaćem prvenstvu, tako i u azijskim takmičenjima.

Pored utakmice Al Nasra, u četvrtfinalu Lige šampiona Azije očekuju nas i susreti Jeonbuk – Ulsan, odnosno, Šandong – Jokohama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading