RONALDO PROBUŠIO STOJKOVIĆA: Bivši golman Partizana ODOLOEVAO, a onda primio GOLČINU!

Autor:

Sport

14.02.2024

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siguran trijumf Portugalca i družine.

RONALDO PROBUŠIO STOJKOVIĆA: Bivši golman Partizana ODOLOEVAO, a onda primio GOLČINU!

Foto: Starsport

Tokom aktuelne nedelje, kako u evropskoj tako i u azijskoj verziji Lige šampiona, započela je nokaut faza. Meč dana odigran je u Rijadu, gde je Al Fejha poražena 1:0 od velikog rivala Al Nasra. Ekipu Al Fejhe sa klupe predvodi nekadašnji trener Partizana Vuk Rašović, a za koju brani još jedan bivši član crno-belih, Vladimir Stojković.

Pogodak Kristijana Ronalda i sjajna intervencija Stojkovića

 

 


Kristijano Ronaldo je postigao odlučujući pogodak nakon dodavanja Marcela Brozovića, probivši bedem odbrane Al Fejhe. Srpski čuvar mreže, Stojković, pružio je sjajnu intervenciju u nadoknadi prvog poluvremena, braneći udarac Portugalca. Tokom meča, šanse su propuštali Ajmerik Laport i asistent kod gola, a Stojković je bio siguran u svojoj igri.

Revanši i rezultati u azijskoj verziji Lige šampiona

Revanši su zakazani za sedam dana, a tokom dana su viđena dva nerešena rezultata u duelima Nasaf Karši - Al Ain 0:0 i Bankok junajted - Jokohama Marinos 2:0. Takođe, Džeonbuk je u korejskom derbiju porazio Pohang Stilerse sa 2:0. U četvrtak nas očekuje meč Al Hilala predvođen Srbima Sergejem Milinkovićem Savićem i Aleksandrom Mitrovićem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading