MELESKINJA KAT DOSA IZ ČAČKA PRED NASTUP OTKRILA: Volim Srbiju i pečenje! Mlada sam u muzici! (FOTO)

Autor: P. R. - D. L.

Zabava

29.02.2024

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je skroz posebna!

MELESKINJA KAT DOSA IZ ČAČKA PRED NASTUP OTKRILA: Volim Srbiju i pečenje! Mlada sam u muzici! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Mlada pevačica Kat Dosa mnoge je uznenadila pričom da obožava Srbiju i Čačak, iako je meleskinja, koja je dugi niz godina živela u inostranstvu. Ona kaže da tamo uvek rado ide čim joj obaveze to dozvole. 

Takmičarka Kat Dosa predstaviće se na večerašnjoj "PZE" pesmom pod nazivom "Tajni recept".

Dosa je zasenila sve prisutne, kada se pojavila u glamuroznoj beloj haljini, koja je cela bila od perja. Ceo stajling pevačica je upotpunila elegantnom ogrlicom i sandalama, dok je kosu celu kosu uvila, a onda je progovorila o samom takmičenju i svom poreklu.

- Mnogo sam se dugo spremala, svi mi daju podršku, svi smo se produkcijski trudili da napravimo nešto predobro. Ima mnogo izvođača, svako ima neki tajni začin. Iskreno, tajni začin za sve nas je kreativa večeras i energija. Pesme ističu da smo svi drugačiji i da treba da težimo svojim ciljevima. Tek sam na početku i volela bih da imam još prilika da pokažem šta sve umem u modnom smislu - rekla je mlada pevačica, pa je dodala:

Foto: ST/Dragan Kadić

KAT DOSA

 

- Rođena sam u Južnoj Africi. Tata mi je iz Čačka, a mama iz Portugala, tamo sam živela dve, tri godine, a živela sam i u Rusiji. Dugo nisam bila u Čačku i kad god imam slobodnog vremena odem tamo. Pozdrav za sve moje profesore tamo koje volim, zaista su divni. Čačak je poseban za mene zbog toga što je tu porodica i mnogo volim pečenje! Svašta me veže za ovu zemlju, a nadam se da će i muzička karijera! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading