KONSTRAKTA ŠOKIRALA SVE! Evo u kakvom smo je izdanju uhvatili pred nastup na PZE! (GALERIJA)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

29.02.2024

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja predstavnica Srbije na PZE ponovo šokirala sve!

KONSTRAKTA ŠOKIRALA SVE! Evo u kakvom smo je izdanju uhvatili pred nastup na PZE! (GALERIJA)

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, pre dve godine nas je predstavljala na "Evroviziji", a večeras se takmiči u drugoj polufinalnoj večeri "Pesme za Evroviziju", gde će pokušati da ponovi svoj uspeh.

Ona će izvesti pesmu "Novo bolje", pod rednim brojem 12, a kako smo uspeli da uslikamo pred početak nastupa, Konstrakta će i ove godine imati famozne peškire, koje je imala i dok je izvodila numeru "In Corpore Sano". Ona je ponovo obučena u belo, dok plesači ponovo nose crno.

Inače, pevačica je nedavno otkrila kako su je šokirala pred nastup pred dve godine.

- Bilo je malo nezgodno postaviti se jer smo u tom trenutku imali nezgodnu porodičnu situaciju. Trebalo je postaviti prioritete, u kom trenutku koliko da budeš kod kuće, a koliko da se baciš na posao. Ušli smo na “Pesmu za Evroviziju” sa namerom da se pesma čuje, a onda smo pobedili. Suprug je bio bolestan, ali smo pretekli - priča pevačica u emisiji kod Mire Adanje Polak, kojoj je rukovodstvo RTS-a odmah prišlo da interveniše jer su primetili da je muzičarka uplakana.

- Nisam neka pevačica i toga sam svesna, nisu to raskošne melodije, pričam neku priču i trudim se da to bude verodostojno. U tom smislu sam tu sigurna i vrlo mi je jasno šta radim. Na Evroviziji se pojavljuju ozbiljni muzičari, koji imaju izrazit vokalni talenat, sama znam da tu ne pripadam. Ima autora koji rade slično kao i ja, trudim se da se ne poredim sa drugima, neprijatno mi je - rekla je ona i dodala:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Konstrakta

- Ljudi su me doživeli previše ozbiljno, kao da sve znam. Ne vidim sebe takvu. Kućni sam miš, porodična žena i to je to. Nije mi poremetilo privatnost, tu ne može da prodre niko, osim kada ga ja ne pustim. Promenila se dinamika života otkad sam popularnija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading