HUMANO! Evo koliko košta Ronaldov dres sa autogramom: Srpska odbojkašica DALA NA AUKCIJU vredan komad odeće!

Autor: M. M.

Sport

01.03.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Licitacija traje do 5. marta.

HUMANO! Evo koliko košta Ronaldov dres sa autogramom: Srpska odbojkašica DALA NA AUKCIJU vredan komad odeće!

Foto: https://www.profimedia.rs/

Odbojkašica Ksenija Perić i Humanitarna organizacija "Srbi za Srbe" su pokrenuli aukciju za prodaju dresa sa potpisom Kristijana Ronalda, fudbalera Al Nasra. Dres za treninge je kupljen u zvaničnoj prodavnici kluba, a Ronaldo ga je nedavno potpisao prilikom susreta sa Ksenijom Perić. Sredstva prikupljena od prodaje ovog dresa će biti iskorišćena za pomoć porodici Čuturilov iz Mošorina, koja živi u pećini u 21. veku.

Na ovoj humanitarnoj aukciji, početna cena dresa je postavljena na 500 evra (60.000 dinara), a ponude mogu da stignu iz bilo kog dela sveta putem komentara i poruka na Instagram stranici organizacije Srbi za Srbe. Aukcija će trajati do utorka 5. marta do 23 sata.

Ova inicijativa je privukla veliku pažnju javnosti, posebno zbog činjenice da se potpisani dres jednog od najpoznatijih fudbalera današnjice našao na aukciji u Srbiji, i to sa ciljem da se pomogne porodici koja živi u veoma teškim uslovima. Ova porodica se suočava sa brojnim izazovima i teškoćama, a inicijativa da se prikupi novac za njihovu pomoć je naišla na veliku podršku.

Aukcija će omogućiti ljudima iz celog sveta da učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji i pruže pomoć porodici Čuturilov, dok će istovremeno dobiti priliku da steknu jedinstveni suvenir - dres sa potpisom Kristijana Ronalda.

Ova humanitarna aukcija dolazi nakon nedavne aukcije ličnih stvari Fredija Merkjurija, koja je oborila sve rekorde i premašila zaradu od 46 miliona evra. Ova vest je dodatno podstakla interesovanje za humanitarne aukcije, pokazujući da postoji velika spremnost ljudi da podrže ovakve inicijative i pruže pomoć onima kojima je to najpotrebnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading