I DELIJE I GROBARI SE SA OVIM MORAJU SLOŽITI: Da li je ovo najlepši dres u Srbiji kojeg bi svako poželeo da ima u svojoj kolekciji? (FOTO, ANKETA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.02.2024

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je srpsko, jeste i zauvek će biti.

I DELIJE I GROBARI SE SA OVIM MORAJU SLOŽITI: Da li je ovo najlepši dres u Srbiji kojeg bi svako poželeo da ima u svojoj kolekciji? (FOTO, ANKETA)

Foto: Starsport

Navijači Partizana i Crvene zvezde

Srpski narod na Kosovu i Metohiji svakodnevno se suočava sa ogromnim problemima kojima se u pitanje dovodi i sama egzistencija, ali duh našeg življa nikada neće utihnuti.

 

Fudbalski klub Kosovo i Metohija tokom prethodnih osam takmičarskih godina uzimao je učešće u Prvoj ligi veterana, a prethodnu 2022/23 sezonu okončali su na visokoj petoj poziciji sa skorom od 14 pobeda, dva remija i deset poraza.

Bolji od ekipe KiM-a bili su samo šampion Zvezdara, kao i Beograd sa Karaburme, Policajac i obrenovački Radnički, čime je zabeležen najbolji plasman ne računajući sezonu 2017/18 kada je takmičenje FK KiM okončao na vicešampionskoj poziciji.

Ovoga puta ekipa FK Kosovo i Metohija se na svojoj zvaničnoj stranici obratila javnosti sa informacijom da će ekipa uskoro dobiti novu garnutiru sportske opreme, a tim povodom su izdali i kratko saopštenje koje prenosimo u celosti:

- Naš fudbalski klub, dobiće garnituru prelepe opreme od naše braće - Fudbalskog savezasa Kosova i Metohije... Veliko hvala. odužićemo se....

Foto: FK KiM

Da li bi želeli ovakav dres da imate u svojoj kolekciji?

 

Potpuno je jasno da se beli dres FK KiM koji na svojim ivicama ima srpsku trobojku, kao i sliku teritorije Kosova i Metohije i natpisom "Nema predaje", može i mora smatrati najlepšom sportskom opremom jednog srpskog fudbalskog kolektiva.

Sa ovom konstatacijom zasigurno bi se složile i najvatrenije pristalice beogradskih Večitih rivala, a svi pratioci našeg portala mogu u anketi izneti sud o novom dresu Fudbalskog kluba Kosovo i Metohija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading