DUH KELTA NAD BEOGRADOM: Nova emisija „Nižih liga“ donosi priču o momku o kojem će se tek pripovedati!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.02.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni su nastavljači tradicije ovoga grada.

 

Jedno od keltskih plemena 279 godine p.n.e. došlo je na ušće reke Save u Dunav i postavilo temelje današenj srpske prestonice. Mnogo vekova kasnije Beograd se svojim osnivačima odužio i sa sportskog aspekta. Naime, 2022. godine osnovan je klub koji nosi ime osnivača ovog grada.

 

 

Za samo dve godine postojanja novobeogradski Kelti su izgradili svoje fudbalsko ime, prepoznatljivi su u prestoničkim sportskim krugovima i već sada su zabeležili zavidne rezultate u međuopštinskom rangu takmičenja. Entuzijazam sa kojim pristupaju svim obavezama, nagoveštava da će Beograd u godinama pred nama dobiti kolektiv o kojem će se tek pripovedati.

Najnovija emisija Nižih liga na Republici donosi vam priču o mladom momku koji je nedavno zakoračio u svet odraslih, a koji je zbog jednog poteza na terenu već sada neko o kome se govori u fudbalskim krugovima.

Andrej Jovičić sa ponosom nosi opremu ljubičastih boja i sa svojim saigračima ispisuje prva poglavlja istorije Kelta u zajedničkom cilju da građenjem lične karijere formiraju sportski kolektiv vredan pažnje sportske javnosti.

 

Sa talentovanim fudbalerom, koji se tokom prethodne sezone vinuo u epicentar interesovanja imali smo priliku da razgovaramo na jednom od najlepših beogradskih lokaliteta, ušću reke Save u Dunav, a šta nam je rekao o svojoj dosadašnjoj karijeri, kao i velikim planovima za budućnost možete ekskluzivno pogledati u petak 23. februara sa početkom od 20 časova na Jutjub kanalu Republika news.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading