KUCNUO JE ČAS: Od samog početka moraju pokazati od čega su satkani - navijači imaju dodatni motiv da prisustvuju utakmici! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.02.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već sada i za jedne i druge, svaki bod je zlata vredan.

KUCNUO JE ČAS: Od samog početka moraju pokazati od čega su satkani - navijači imaju dodatni motiv da prisustvuju utakmici! (FOTO)

Foto: GFK Sloboda Užice

Predstojećeg vikenda na programu su mečevi 21. kola Prve lige Srbije, a jedan od derbi mečeva biće odigran na užičkom stadionu "Radomir Antić" gde će ekipa GFK Slobode dočekati novosadsku Mladost GAT.

 

Obe ekipe se u ovom momentu nalaze u zoni ispadanja, tako da se svaki meč za obe ekipe, već sada eliminacioni.

Domaćin u nastavak takmičenja ulazi sa dva boda prednsoti u odnosu na novosadske "gatovce" što im dalje bolju polaznu osnovu, ali je i pored navedenog bodovni deficit u odnosu na gornjomilanovački Metalac koji se nalazi u "sigurnoj zoni", prilično veliki.

Obe ekipe su tokom zimske pauze po prilično izmanije igrački kadar. Nova imena u užičkom sastavu su Vladimir Silađi, Luka Savić, Šedrak Čarls, Aleksa Petrović, Viktor Amosa, Milan Srbijanac, Mihailo Jovanović, Semir Alić, Kurt Abraham, Sampson Agoha, Damnjan Gojkov, Stefan Mihajlović, a spisku treba dodati trenera Dušana Ivanovića. I pored velikih promena u igračkom kadru moglo bi se reći da GFK Sloboda ima kompaktniji sastav u odnosu na onaj koji je izneo jesenje borbe, ali ostaje pitanje kada će i da li će se sve uklopiti u celinu koja može doneti željena ostvarenja.

Sa druge strane, Mladost GAT je ekipa koja je doživela najviše promena. Između ostalih na "GAT Arenu" su stigli iskusni golman Mladen Živković, Miljan Vukadinović, Vuk Mitošević, Gojko Petović, Vuk Ljubojević, Đorđe Šušnjar, Damnjan Daničić, Siniša Babić,..., dok je većina igrača koji su imali manju minutažu napustila ekipu sa novosadskog Satelita.

Foto: GFK Sloboda Užice

Budući izgled brendiranog autobusa užičke GFK Slobode

 

- Prva liga Srbije, 21. kolo:

GFK Sloboda (Užice) - Mladost GAT (Novi Sad)

Stadion: "Radomir Antić", Užice

Datum: Nedelja, 25. februar

Početak: 17 časova

U redovima užičkog kluba očekuju veliki bro navijača koji će prisustvovati ovom susretu, a istovremeno svi oni kojima su popularne "ere" na srcu imaće dodatni motiv da dođu na užičku sportsku lepoticu.

Naime, kupovinom ulaznice za nedeljni meč, svi navijači učestvuju u prikupljanju sredstava za brendiranje autobusa GFK Slobode.

- Raspored 21. kola Prve lige Srbije:

Radnički (Novi Beograd) - Kolubara (Lazarevac); 24. februar

Jedinstvo (Ub) - Radnički (Sremska Mitrovica); 24. februar

Metalac (Gornji Milanovac) - Smederevo 1924 (Smederevo); 24. februar

GFK Dubočica (Leskovac) - Tekstilac (Odžaci); 24. februar

Mačva (Šabac) - OFK Vršac (Vršac); 24. februar

RFK Grafičar (Beograd) - Inđija Toyo Tires (Inđija); 25. februar

RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad) - OFK Beograd (Beograd); 25. februar

GFK Sloboda (Užice) - Mladost GAT (Novi Sad); 25. februar

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading