OČEKIVANO: Kvalitetniji tim je slavio - generalna proba crveno-belima donela nove brige!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.02.2024

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba za bodove samo što nije nastavljena...

OČEKIVANO: Kvalitetniji tim je slavio - generalna proba crveno-belima donela nove brige!

Foto: FK Omladinac Novi Banovci

Ostalo je tek nešto više od sedam dana do starta takmičenja kako u Srpskoj ligi Vojvodina, tako i u južnoj grupi vojvođanskog fudbala, a upravo su dva kluba iz navedenih rangova takmičenja odigrala kontrolni susret u kojem je prema očekivanju slavio trećeligaš.

 

Na stadionu u Šidu, ekipa Radničkog je dočekala Omladinac iz Novih Banovaca i gosti su sa po jednim pogotkom u oba poluvremena, stigli do zasluženog trijumfa.

Momci u crveno-beloj sportskoj opremi su na početku meča bružili jak otpor favorizovanom gostu, a oko pedesetak ljubitelja fudbala prvi pogodak je videlo na isteku pola sata igre. Nakon prodora po desnom krilu i upotrebljivog centaršuta, na petercu domaćina najbolje se snašao Popović i mreža Ilića se zatresla.

U nastavku meča crveno-beli su prvi pripretili, ali je Stojšić uzdrmao  samo okvir gola, da bi izdanak fudbalske škole sa beogradske MArakane, Ahčin sjajnim udarcem sa dvadesetak metara u 75. minutu duplirao prednost Novobanovčana, čime je postavljen i konačan rezultat ovog meča.

Foto: FK Omladinac Novi Banovci

KValitetniji rival je stigao do trijumfa

 

- Prijateljska utakmica:

Radnički (Šid) - Omladinac (Novi Banovci) 0:2 /0:1)

Strelci: Popović u 30 i Ahčin u 75. minutu za Omaldinac

Stadion: FK Radnički Šid

Gledalaca: 50

Sudija: Nikola Torma

Radnički (Šid): Ilić, Utvić, Milenko Subić, Grumić, Stojšić, Drča, Rajšić, Srđan Subić, Mijatović, Vlaisavljević, Rukavina. Igrali su i: Borojević, Vuković, Lakić.

Omladinac (Novi Banovci): Blagojević, Prijović, Radojević, Marković, Carić, Stanisavljević, Todorović, Kokir, Petković, Popović, Stanimirović. Igrali su i: Misić, Krneta, Maksimović, Aćimović, Ahčin, Dašić, Mališ, Knežević, Jovanović, Velikić.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, ekipa Radničkog iz Šida u prolećnoj premijeri Vojvođanske lige Jug, drugog dana meseca marta gostuje Slogi u Temerinu.

 

 

Samo dan kaenije ekipa Omaldinca će u Novim Banovcima u okviru 16. kola Srpske lige Vojvodina dočekati u velikom derbiju ekipu OFK Kikinde.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading