KAKAV DERBI - STRAŠAN DERBI! Pogledajte SVE golove i šanse sa meča Zvezda - Partizan! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.03.2024

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan Večiti derbi odigrali su Crvena zvezda i Partizan koji je završen bez pobednika 2:2 (1:1).

KAKAV DERBI - STRAŠAN DERBI! Pogledajte SVE golove i šanse sa meča Zvezda - Partizan! (VIDEO)

Foto: Starsport

Odavno se nije dogodilo da su večiti rivali sportskoj javnosti "podarili" četiri gola na najvećoj utakmici ovdašnjeg fudbala, uz sijaset propuštenih prilika i do poslednjeg sekunda uzbudljivog meča.

Crvena zvezda će imati više razloga za nezadovoljstvo, jer je stvorila daleko više "zicera", koje nije uspela da pretvori u golove, pa na kraju ima više razloga da žali, dok je Partizan uspeo da ostvari cilj i neporažen napusti Marakanu, čime je ostao na liderskoj poziciji.

Šampion Srbije je do vođstva došao u 44. minutu, pogotkom kapitena Uroša Spajića, koji je preuzeo traku posle izlaska povređenog lidera Aleksandra Dragovića. Austrijskom štoperu je stradalo rame u duelu sa Saldanjom, pa će naknadne analize tek pokazati koliko je ozbiljan njegov peh, budući da je momentalno odvežen ambulantnim kolima.

Samo 60 sekundi trajala je radost domaćih igrača, jer je Mateus Saldanja sa 17 metara preciznim šutem postigao drugi uzastopni gol u derbijima, donevši izjednačenje Partizanu pred odlazak na odmor - 1:1.

U nastavku meča, crno-beli su stigli do preokreta pogotkom Alda Kalulua, koga je sjajno uposlio Zahid, na dodavanje Goha, te je "parni valjak" uspeo da "utiša" krcate tribine stadiona "Rajko Mitić"

Budući da Zvezda po prikazanom nije zaslužila da izgubi, pravdu je ispravio Šerif Endiaje, postavivši konačan rezultat - 2:2.

Kažemo "ispravio", jer je šampion Srbije imao bezbroj "zicera", koje nije uspeo da materijalizuje.

To se pre sve svega odnosi na promašaj Marka Stamenića na početku meča, posle dodavanja od strane Ivanića.

U prvom poluvremenu istakao se Aleksandar Jovanović, odbranivši udarac Šerifu Endiajeu:

Partizan je jednu od retkih prilika stvorio preko Svete Markovića, čiji je šut glavom Omri Glazer poslao u korner:

Neće spavati Osman Bukari, posle serije promašaja u 172. Večitom derbiju. Seriju promašaja zicera, otvorio je u prvom poluvremenu, kada s tri metra nije zatresao mrežu:

Zvezda je tri puta pogađala okvir gola Aleksandra Jovanovića, a prvi je to učinio Mirko Ivanić, čiji je šut zaustavila stativa:

Jednu od retkih šansi za Partizam, imao je Bibras Natho početkom drugog poluvremena:

Dok je Zvezda do novog gola mogla i posle ovog napada, gde je Kovačević spasio bukvalno već viđen pogodak:

Pogodio je Osman Bukari prečku u finišu meča, što je dodatno potvrdilo da reprezentativac Gane nema sreće u 172. Večitom derbiju:

Na kraju, isto je učinio i mladi rezervista Ognjen Mimović, čiji je šut u 88. minutu izmamio uzdahe delija:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading