VELEOBRT! "REPUBLIKA" SAZNAJE! Katai IGRA u 172. Večitom DERBIJU!

Autor:

Sport

07.03.2024

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener crveno-belih Vladan Milojević može da odahne.

VELEOBRT! "REPUBLIKA" SAZNAJE! Katai IGRA u 172. Večitom DERBIJU!

Foto: Starsport

Aleksandar Katai

Navijače Crvene zvezde zabrinula je informacija koja se danas pojavila da, pored Vladimira Lučića, u timu srpskog šampiona na predstojećem 172. Večitom derbiju protiv Partizana neće biti ni Aleksandra Kataija!

Kako su kružile glasine, Zvezdin "Magiko" će propustiti utakmicu sezone na stadionu "Rajko Mitić" i s tribine odgledati duel sa najljućim rivalom. To, međutim, nije istina!

Kako "Republika" saznaje, sjajni krilni fudbaler biće u protokolu najveće fudbalske svetkovine u Srbiji.

Foto: Starsport

Aleksandar Katai će biti u protokolu za 172. Večiti derbi

Iako se isprva činilo drugačije, povreda Kataija nije u tolikoj meri ozbiljna, pa će se, ukoliko bilo potrebno, krilni fudbaler naći u postavi branioca titule, makar u drugom poluvremenu.

Prema saznanjima našeg portala, očekuje se da "Magiko" izađe na teren, ukoliko bude potrebno, u poslednjih pola časa ili 20 minuta, u zavisnosti kako se rezultat bude odvijao.

Partizan na Marakanu dolazi sa bodom više od Crvene zvezde i subotnja utakmica bi mogla da odredi dalji tok šampionske trke.

Podsetimo, u prethodnoj rundi, Milojevićevi izabranici su pobedili TSC u Bačkoj Topoli rezultatom 3:1, dok je istim skorom "parni valjak" bio bolji od Železničara iz Pančeva u Humskoj.

Početak meča je od 17 časova, a pravdu će deliti debitant u večitim derbijima, Pavle Ilić iz Kragujevca, kome je Sudijska komisija FSS ukazala poverenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mateja

07.03.2024 10:45

Jedne vesti pišu da je spreman a druge da nije spreman ja nzm sta je istina