JOŠ MALO, PA NESTALO: Navijači razgrabili ulaznice za 172. večiti derbi!

Autor: P. Z.

Sport

29.02.2024

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karata je sve manje.

JOŠ MALO, PA NESTALO: Navijači razgrabili ulaznice za 172. večiti derbi!

Foto: Starsport

Večiti derbi

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da je u prodaji ostalo još samo 10.000 ulaznica za meč 24. kola Superlige Srbije protiv Partizana.

U saopštenju šampiona Srbije se navodi da članovi kluba danas (četvrtak) od 10 do 18 časova mogu kupiti karte i na blagajnama stadiona "Rajko Mitić".

- Pozivamo sve one koji nisu obezbedili svoje ulaznice, da to učine što pre, jer je u prodaji još samo 10.000 karata, a baza članstva iznosi 26.000 najvernijih zvezdaša. Jedan član može da kupi maksimalno četiri ulaznice - saopšteno je iz Crvene zvezde.

Crveno-beli su naveli i da će se preostali kontingent karata naći u slobodnoj prodaji u petak, a da navijači ulaznice mogu da obezbede onlajn.

Cene ulaznica su 600 dinara za severnu tribinu, 1.000 za istok, 1.200 za zapad i 2.000 za tribinu "Siniša Mihajlović".

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana biće odigrana devetog marta od 17 časova na stadionu "Rajko Mitić". Ovo će biti 172. večiti derbi.

Podsetimo, u ovom trenutku, Partizan ima bod više od Crvene zvezde i veliku priliku da 172. večiti derbi dočeka u prednosti, pošto je do najveće utakmice srpskog fudbala ostalo još samo jedno kolo, u kom crno-beli imaju lakši zadatak. Predstojećeg vikenda "parni valjak" dočekuje pretposlednju ekipu na tabeli, Železničar, dok tim iz Ljutice Bogdana gostuje trećeplasiranom TSC-u u Bačkoj Topoli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading