KATASTROFA ZA ZVEZDU PRED DERBI! Milojević OSTAO bez još jednog VELIKOG ADUTA!

Autor:

Sport

07.03.2024

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli drastično oslabljeni u 172. Večitom okršaju sa Partizanom.

KATASTROFA ZA ZVEZDU PRED DERBI! Milojević OSTAO bez još jednog VELIKOG ADUTA!

Foto: Starsport

Nema kraja nevoljama za Crvenu zvezdu, uoči subotnjeg okršaja protiv najvećeg rivala iz Humske u 172. Večitog derbija.

Branilac titule ugostiće na stadionu "Rajko Mitić" aktuelnog lidera Superlige, koji trenutno ima bod više od srpskog šampiona.

Osim što kaska za crno-belima jedan poen, glavobolju treneru Vladanu Milojeviću pred duel sa Partizanom, predstavljaju povrede nekolicine fudbalera.

Od ranije se zna da neće igrati Miloš Degenek koji je operisao stopalo i oporavlja se od hirurškog zahvata. Nedavno je potvrđeno da ni Vladimir Lučić neće biti u kombinaciji zbog povrede, te je i za njega, kao i za australijskog reprezentativca sezona završena.

Foto: star sport

Aleksandar Katai

Najnoviji u nizu pehova za Milojevića je što će u "rat" sa "parnim valjkom" morati i bez pomoći Aleksandra Kataija!

Zvezdin Magiko je tokom cele sezone imao problem s povredama, ali je prethodnog vikenda protiv TSC sedeo na klupi. Međutim, ni iskusni krilni fudbaler izostaće u subotu iz zvaničnog protokola.

Kada se tome doda da su zbog povreda još uvek van stroja štoperi, kapiten Aleksandar Dragović i Uroš Spajić, jasno je na kakvim se mukama nalazi stručni štab tima sa Marakane.

Ipak, medicinski tim crveno-belih čini sve kako bi oporavio nekadašnjeg austrijskog reprezentativca i bivšeg igrača Krasnodara, pa su velike šanse da se njih dvojica nađu u sastavu za Večiti derbi. Ukoliko se to ne dogodi, Milojević kao zamene na raspolaganju ima Nasera Đigu, Srđana Mijailovića i Marka Stamenića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading