MILOJEVIĆ U OGROMNOM PROBLEMU! Zvezda ŽESTOKO oslabljena čeka Partizan! Evo ko SIGURNO propušta 172. Večiti derbi!

Autor:

Sport

04.03.2024

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli suočeni sa teškom situacijom pred dolazak crno-belih.

MILOJEVIĆ U OGROMNOM PROBLEMU! Zvezda ŽESTOKO oslabljena čeka Partizan! Evo ko SIGURNO propušta 172. Večiti derbi!

Foto: Starsport

Ove subote igra se 172. Večiti derbi na stadionu "Rajko Mitić", koji kao nikad pre donosi neizvesnost, zbog plasmana najtrofejnijih srpskih klubova.

Partizan je u prednosti od jednog boda i rezultat narednog derbija mogao bi da odredi dalji tok šampionske trke.

Pred fudbalerima Crvene zvezde je imperativ pobede, zbog povratka na lidersku poziciju, koja uoči plej-ofa donosi prednost domaćeg terena.

Ipak, trener srpskog prvaka Vladan Milojević suočen je sa teškom kadrovskom situacijom, budući da su nekoliko igrača pod znakom pitanja za subotnji okršaj.

Ono što je gotovo izvesno, Vladimir Lučić je doživeo ozbiljniju povredu kolena i on sigurno neće biti na raspolaganju za Večiti derbi, a verovatno ga čeka i višenedeljna pauza. Detaljniji pregledi magnetnom rezonancom daće konačan odgovor koliko je ozbiljna povreda veziste, ali prema prvim informacijama situacija je daleko od ohrabrujuće.

Foto: Starsport

Vladimir Lučić

Kapiten Aleksandar Dragović i Uroš Spajić su doživeli lakše povrede, ali su i dalje van stroja, a kako saznaje "Telegraf", Zvezda čini sve da ih ubrzanom rehabilitacijom vrati u konkurenciju za derbi.

Biće to prava trka s vremenom i odluka će biti doneta maltene u poslednji čas. Pitanje je i da li će Vladan Milojević i ukoliko se Dragović i Spajić oporave ili pod injekcijama smognu snage da odigraju meč, uopšte i želeti da rizikuje sa "rovitim" igračima, jer je poznat kao neko ko nije preterano voleo da od starta kreće sa igračima koji vuku povredu i nisu u punom trenažnom procesu pre duela.

Ako se tome doda da se iskusni Miloš Degenek oporavlja posle operacije stopala, štoperska linija crveno-belih izostankom Spajića i Dragovića doživela bi drastičan hendikep.

Naročito se to odnosi na izostanak Dragovića, koji osim što je vođa tima, poslednjih godina je derbije igrao sjajno i bio uvek među najboljim pojedincima Zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading