MILOJEVIĆ VODI CRVENU ZVEZDU DIREKTNO U LIGU ŠAMPIONA! Evo i KAKO!

Autor:

Sport

04.03.2024

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika vest za sve delije.

MILOJEVIĆ VODI CRVENU ZVEZDU DIREKTNO U LIGU ŠAMPIONA! Evo i KAKO!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalski navijači širom Srbije i regiona nestrpljivo iščekuju subotnji večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana, koji će imati dalekosežne posledice na trku za titulu u Superligi Srbije. Osim velike borbe na terenu, veliki je ulog i van njega, jer bi pobednik ovog meča mogao da značajno učvrsti svoju poziciju u trci za plasman u Ligu šampiona.

Crveno-beli imaju realne šanse da se plasiraju direktno u grupnu fazu najelitnijeg evropskog takmičenja,  ukoliko uspeju da osvoje titulu u Superligi Srbije. Ova mogućnost otvara velike perspektive za klub iz Ljutice Bogdana, ali postoji nekoliko uslova koji moraju biti ispunjeni.

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde


Jedna od neobičnosti ove sezone je činjenica da nijedan od trenutno najvećih kandidata za direktno mesto (mesto koje pripada osvajaču najvećeg evropskog takmičenja ukoliko se ovaj ne kvalifikuje kroz domaće prvenstvo, što je praktično nemoguće) u Ligi šampiona nije na prvom mestu u svojoj nacionalnoj ligi. Ovo otvara vrata za zanimljivu trku između klubova kao što su Šahtjor, Dinamo, Slavija, Kopenhagen, PAOK i Olimpijakos, koji će se boriti za prestižno mesto u elitnom takmičenju.

Situacija u drugim evropskim ligama takođe je veoma zanimljiva. Šahtjor se suočava sa ozbiljnim takmičenjem u Ukrajini, dok se u Češkoj vodi velika borba između Sparte i Slavije. U Danskoj, Kopenhagen ima izazovnu trku za titulu, dok se u Hrvatskoj vodi velika bitka između Dinama, Rijeke i Hajduka. U Grčkoj, PAOK je na čelu tabele, ali mu konkurencija čvrsto diše za vratom. Anomalija je da su upravo solunski crno-beli jedini od nabrojanih timova prvi na tabeli svog prvenstva, tako da su šanse Zvezde zapravo veće nego što je to inicijalno očekivano!


Subotnji večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana neće biti samo još jedan fudbalski okršaj, već će imati dalekosežne posledice za trku za titulu u Superligi Srbije, ali i za potencijalni plasman u Ligu šampiona. Navijači će sa nestrpljenjem iščekivati ishod ovog meča, svesni da on može doneti velike promene u evropskom fudbalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading