FSU KRALJEVICA POBEDOM OTVORILA PROLEĆNI DEO: Sastav iz Grezne je odolevao prvih 45 minuta!

Autor:

Sport

04.03.2024

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaostala utakmica jesenjeg dela Okružne lige Zaječar, koja je odložena zbog visokog snežnog pokrivača, zasluženo je pripala gostima.

FSU KRALJEVICA POBEDOM OTVORILA PROLEĆNI DEO: Sastav iz Grezne je odolevao prvih 45 minuta!

Foto: FSU Kraljevica

Proteklog vikenda odigran je zaostali meč 14. kola Zaječarske okružne lige u kojem je Omladinac iz Grezne ugostio sastav FSU Kraljevice

Republika

Od prvog minuta prikazan je jako dobar fudbal od strane igrača oba tima, gosti su želeli da se trijumfom uključe u borbu za plasman u viši rang, i od prvog minuta su krenuli sa većom željom ka golu rivala.

Na isteku 20. minuta novajlija u redovima FSU Kraljevice, Andrej Bonović zatresao je mrežu rivala nakon dodavanja kevina Šafera, 1:0 za goste. Bila je u tim trenucima inicijativa na njihovoj strani, ali su samo dva minuta kasnije domaći stigli do izjednačenja.

Napadač domaćih, Milojević lepim pogotkom sa ivice kaznenog prostora poravnava rezultat i vraća utakmicu na početak. Poremetio je ovaj pogodak goste delimično, pa je bilo potrebno određeno verme da se vrate u kolosek, do odlaska na odmor nije bilo nove promene rezultata.

Republika

Foto: FSU Kraljevica

Gosti sigurni na gostovanju

U drugom poluvremenu na terenu je postojao samo jedan tim. Šanse pred golom golmana Gajića ređale su se kao na traci i već u petom minutu nastavka Bonović svojim drugim pogotkom donosi novo vođstvo gostima. Ovog puta asistent je bio Cvetković koji samo sedam minuta kasnije svoju odličnu partiju kruniše golom nakon centaršuta Aleksića.

Sličan scenario viđen je i u 80. minutu. Aleksić je prošao po desnoj strani i nakon centaršuta najspretniji u šesnaestercu bio je Antić koji udarcem glavom šalje loptu u nebranjeni deo mreže golmana Gajića za konačnih 1:4.

Omladinac (Grezna) - FSU Kraljevica 1:4 (1:1)

Teren u Grezni Gledalaca: 70

Glavni sudija: Miloš Jocić (Knjaževac) Strelci: Martin Milojević u 22. minutu (Omladinac), Bonović u 20. i 50., Cvetković u 57. i Antić u 80. minutu (FSU Kraljevica)  

Omladinac: Gajić, Anđelković, Milan Milojević, Milivojević, Milošević, Petrović, Gavrilović (od 46' S. Nikolić), Martin Milojević, Marković, Milutinović, Ž. Nikolić (od 57' Stevanović)  

FSU Kraljevica: Mančić, Brkić, Jelenković (od 80' Pavlov), Petrović (od 46' Cvetković), Dinić, Pavlović (od 80' Ignjatović), Šafer, Gligorijević, Ilić (od 46' M. Žikić), Aleksić, Bonović (od 55' Antić)  

Igrač utakmice: Andreja Bonović (FSU Kraljevica)

FSU Kraljevica je u narednom kolu slobodna dok Omladinac iz Grezne ide na megdan lideru na tabeli ekipi Graničara u Velikom Izvoru.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading