"SEDMICA" NA GOSTOVANJU: Trener Hadžović je odlično spremio ekipu Sloge za vreme zimske pauze!

Autor:

Sport

04.03.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treba napomenuti fer i korektnu igru domaćina, kao i odličan odnos prema rivalu, pre i nakon meča.

"SEDMICA" NA GOSTOVANJU: Trener Hadžović je odlično spremio ekipu Sloge za vreme zimske pauze!

Foto: FK Sloga Sjenica

U okviru 16. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Glumač ugostila je sastav Sloge iz Sjenice, bio je ovo duel šesnaestoplasiranog domaćina i gostujućeg tima koji je držao šesto mesto na tabeli. 

Republika

Prošlosezonski osvajač Opštinske lige Požege se nije najbolje snašao u višem rangu, samo pet osvojenih bodova nakon jesenjeg dela prvenstva (pet remija), ne ulivaju nadu da ekipa može da opstane u ligi.

Gosti su od prvog minuta napadali, ali je raspoloženi golman domaćina, Smiljanić predstavljao nepremostivu prepreku za rivala do 28. minuta, kada je prvi put kapitulirao na utakmici. Biblal Dacić je nakon odlične akcije doveo Slogu u prednost od 1:0.

Do kraja prvog dela meča Dacić je još jednom bio precizan, 2:0 nakon prvih 45 minute igre. Drugi deo utakmice protekao je u gotovo identičnom odnosu snaga na terenu kao i prvi, gosti dominiraju, domaći se uglavnom brane.

Na isteku 51. minuta Dacić overava svoj het-trik, 3:0. Nakon toga trener gostiju, Enis Hadžović odlučio se da pruži priliku igračima sa klupe, i oni su to na pravi način iskoristili.

Rezervisti Ramović i Hrkalović upisali su se po jednom u listu strelaca, dok su do konačnih 7:0 "dodali" Dacić svojim četvrtim golom i Malićević. Treba napomenuti fer i korektnu igru domaćina, sportsko navijanje, odličan doček i ispraćaj gostiju iz Sjenice.

Glumač - Sloga (Sjenica) 0:7 (0:2)

Glumač: Smiljanić, Milosavljević (od 22' Spasojević), Drobnjak, Novaković (od 46' Vuletić), Mitrović (od 72' Babić), Živković, Milčanović, Čolić, Smiljanić, Vuković, Lađevac

Sloga: Kalender, Mašović, Duran, Muhović, Tarić (od 55' Bronja), Dacić (od 61' Hadžović), Malićević (od 63' Rahić), Etović, Vatić (od 63' Hrkalović), Mulamuratović, Mašović (od 55' Ramović) 

U sledećem kolu u Sjenicu stiže Kotroman sa Mokre Gore, dok Glumač igra opet pred svojim navijačima, ovoga puta protiv Crnokose iz Kosjerića

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading