"OPTIČARI" ZALUTALI U NAJSTARIJEM JEZGRU PRESTONICE: Dorćolci šokirali "partizanove bebe" - minimalac dovoljan za prvu prolećnu trojku!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.03.2024

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Put do trofeja je ipak posut trnjem.

"OPTIČARI" ZALUTALI U NAJSTARIJEM JEZGRU PRESTONICE: Dorćolci šokirali "partizanove bebe" - minimalac dovoljan za prvu prolećnu trojku!

Foto: YouTube.com/FSB/printscreen

Fudbaleri zemunskog Teleoptika smatrani su jednim od glavnih favorita za osvajanje vrha beogradske grupe srpskoligaškog karavana, a samim tim i povratka u Prvu ligu Srbije nakon tri sezone odsustva.

 

Prethodnu jesen "partizanove bebe" su okončale na trećoj poziciji sa samo bodom manje u odnosu na dvojac na vrhu Zemun i Zvezdaru, ali već nakon 90 minuta nastavka takmičenja, mnogo toga se promenilo.

U prolećnoj premijeri Teleoptik je gostovao na Dorćolu gde se sastao sa ekipom GSP Polet Dorćola, a domaćin je u ranoj fazi meča uspeo da stigne do pogotka koji je i rešio pitanje pobednika.

Igrao se 6. minut kada je Kosta Spasić uputio sjajan centaršut na drugu stativu, defanzivcima "optičara" pobegao je Andrija Radulović nakon čijeg udarca glavom se lopta našla u mreži nemoćnog Đorđa Mihajlovića.

 

 

Nastavak meča doneo je dominaciju zemunske ekipe. Stvarali su fudbaleri Teleoptika prilike, a u 65. minutu su i uspeli da zatresu mrežu domaćina. Gol je postigao Marko Lekić, ali je on opravdano poništen od strane sudije Marka Karanovića s obzirom da je fudbaler Teleoptika pre gola imao rukom kontakt sa loptom.

- Srpska liga Beograd, 16. kolo:

GSP Polet Dorćol (Beograd) - Teleoptik (Zemun) 1:0 (1:0)

Strelac: A. Radulović u 6. minutu

Stadion: FK GSP Polet Dorćol

Gledalaca: 200

Sudija: Marko Karanović

Žuti kartoni: Nikolić, Spasić, Tošić Đorđević (GSP Polet Dorćol); Cvetojević, Adamović, Isailović (Teleoptik)

GSP Polet Dorćol (Beograd): Marić, Tošić, Stojanović, Lakić, Jovanović, Nikolić (Dimić), Spasić, Marušić (Spasojević), Đorđević (Hiti), Radulović, Daraboš.

Teleoptik (Zemun): Mihajlović, Trivić (U.Petrović), Đorđević, Stanković, Radojević, Borović (Isailović), Lekić, Đ.Petrović (Čermelj), Knežević (Simović), Cvetojević, Miladinović (Adamović).

Već narednog vikenda obe ekipe očekuju nova prvenstvena iskušenja. Dorćolci če na svom stadionu dočekati staropazovačko Jedinstvo koje je u prolećnoj premijeri odolelo favorizovanom novobeogradskom Ušću.

Sa druge strane ekipa Teleoptika dočekuje Brodarac koji je u meču sa Sinđelićem najvio i izlazak iz rezultatske krize.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading