MINIMALAC DOVOLJAN ZA PRVU PROLEĆNU RADOST: Gol koji će podići mnogo prašine! Da li je pogodak "studenata" sporan? (VIDEO, ANKETA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.03.2024

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

(Ne)očekivano Novobeograđani su slavili u Crnotravskoj ulici.

MINIMALAC DOVOLJAN ZA PRVU PROLEĆNU RADOST: Gol koji će podići mnogo prašine! Da li je pogodak "studenata" sporan? (VIDEO, ANKETA)

Foto: FK Rad

I pored činjenice da se rivali u prolećnoj premijeri na stadinu "Kralj Petar I" ne bore za sav vrh tabele, dule "građevinara" i "studenata" sasvim zasluženo je poneo epitet jednog od derbija prve takmičarske runde u 2024. godini.

 

Fudbaleri Rada, koji se nakon svih dešavanja vezanih za odluke disciplinskih organa Fudbalskog saveza Beograda nalaze na fenjeraškoj poziciji trećeg stepena takmičenja na području prestonice, ugostili su novobeogradski Studentski grad koji je upravo u navedenom gostovanju na Banjici video jednu od ključnih prilika da sa gostovanja donese sva tri boda kojima bi načinio važan korak u obezbeđivanju opstanka.

Susret kojem je prisustvovalo oko 200 ljubitelja fudbala rešen je u 33. minutu kada je mrežu Stefana Papića zatresao Luka Vidović.

Međutim, navedeni pogodak će očigledno podići veliku pažnju javnosti, s obzirom da pristalice domaćeg kluba smatraju da su u navedenoj situaciji drakonski oštećeni.

Naime, na loptu koja je u prazan prostor upućena sa sredine terena, iskosa sa desne strane, prvo je krenuo jedan od napadača Studentrskog grada koji se nalazio u "spornoj poziciji", na šta je signalizirao pomoćni sudija podizanjem zastavice. Međutim, on je nakon dva, tri koraka stao, a najbliži lopti bio je Luka Vidović koji je preciznim udarcem po zemlji matirao istrčalog golmana Papića.

 

 

Kasnije se ispostavilo i da je navedeni pogodak rešio pitanje pobednika ovog derbi meča.

Takođe treba napomenuti da su u samom finišu meča pokazana i dva crvena kartona. Pre poslednjeg sudijskog zvižduka, "na tuširanje" su morali da krenu "građevinar" Pavle Bezarević koji je zaradio dve javne opomene, kao i Predrag Popadić koji je dobio direktan crveni karton.

- Srpska liga Beograd, 16. kolo:

Rad (Beograd) - Studentski grad (Novi Beograd) 0:1 (0:1)

Strelac: L. Vidović u 33. minutu

Stadion: "Kralj Petar I"

Gledalaca: 200

Sudija: Đorđe Tomić

Žuti kartoni: F. Radošević, P. Bezarević (2), S. Papić, S. Rupar (Rad); M. Džodan, J. Miletić, D. Gavrilović (Studentski grad)

Crveni kartoni: P. Bezarević (Rad), S. Popadić (Studentski grad)

Rad (Beograd): Papić, Rupar, Radošević, Ivić, Trkulja, Bezarević, L. Nenadović, Repac, Popesković, Panev (Pavković Bugarski), N. Nenadović (Samardžija).

Studentski grad (Novi Beograd): Terzić, Mladenović, Stefanović (Stanojčić), Krstović, Popadić, Kožović, Barišić (Mrđenović), Lepojević (Gavrilović), Pavlović, Džodan, Vidović (Miletić).

Narednog vikenda ekipa Studentskog grada dočekuje Zvezdaru, dok će Rad na stadionu uUlici Vojislava Ilića odmeriti snagu sa ekipom Sinđelića.

Takođe, svim ljubiteljima niželigaškog fudbala ostavljamo da se u anketi izjasne, da li je pogodak "studenata" po njihovom mišljenju regularan, ili ne.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading