ŠUŠKA SE: Ljubav je trajala samo 180 minuta - već je "spakovao stvari" i napustio klub!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.03.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka koje se možda i mogla očekivati...

ŠUŠKA SE: Ljubav je trajala samo 180 minuta - već je "spakovao stvari" i napustio klub!

Foto: GFK Sloboda Užice

U vukendu za nama odigrani su mečevi drugog prolećnog kola u okviru Prve lige Srbije, a kao i u premijeri viđeno je nekoliko neočekivanih rezultata.

 

Svakako najveće iznenađenje navedene takmičarske runde dogodilo se na Omladinskom stadionu gde je ekipa RFK Grafičara slavila rezultatom 2:0 nad liderom šampionata OFK Beogradom, čime su "romantičari" stigli do drugog prolećnog poraza, čime još uvek nije ugroženo njihovo mesto na prvoligaškoj tabeli, ali se čini da je došlo vreme da se alarmi na staroj Karaburmi oglase.

Identičan skor u prvih 180 minuta fudbala u 2024. godini koji su ostvarili fudbaleri OFK Beograda, zabeležio je i sastav užičke GFK Slobode.

Popularne "ere" su na startu drugog dela takmičenja poraženi na stadionu "Radomir Antić" od novosadske Mladosti GAT rezultatom 0:2, da bi u subotu 2. marta od Užičana bio bolji i OFK Vršac koji je golovima Miloša Milivojevića u 35. i 71. minutu slavio identičnim rezultatom.

Kako se nezvanično saznaje nakon gostovanja u Vršcu trener Dušan Ivanović je odlučio da napusti Užice nakon samo dva meča. Prema dostupnim informacijama rukovodstvo kluba je pokušalo da nagovori crnogorskog stručnjaka da promeni odluku, ali do toga nije došlo i očekuje se da će klub sa Đetinje uskoro i zvanično objaviti prekid saradnje sa dosadašnjim trenerom i krenuti u potragu za novim rešenjem na klupi.

Treba podsetiti da je Ivanović u Užice zvanično stigao 13. januara 2024. godine, a da su ekipu u prvom delu šampionata predvodila dvojica trenera Blažo Bulatović i Predrag Ristanović.

Republika

Foto: GFK Sloboda Užice

Dušan Ivanović - sada već bivši trener Užičana?

 

Ekipa GFK Slobode iz Užica nakon 22 odigrana prvenstvena kola ima ostvareni skor od tri pobede, osam remija i čak 11 poraza i sa ukupno 17 osvojenih bodova zauzima 14. poziciju na tabeli. "Ere" u ovom trenutku imaju sedam bodova manje u odnosu na gornjomilanovački Metalac koji se nalazi u sigurnoj zoni.

Ekipu već u sredu 6. marta očekuje novo veliko iskušenje. U okviru 23. takmičarske runde u Užice stiže šabačka Mačva koja je u nastavku šampionata stigla samo do jednog boda (remi protiv OFK Vršca 0:0), u u prethodnom kolu poraženi su od Inđije Toyo Tires rezultatom 1:3.

Ostaje da se vidi ko će sa klupe predvoditi ekipu GFK Slobode ukoliko u poslednjem trenutku ne dođe do dogovora sa dosadašnjim trenerom...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading