CRVENA ZVEZDA SE OPROSTILA OD KUPA: Crveno-beli poveli pa stali - gosti nakon preokreta stigli do ubedljivog trijumfa i plasmana u polufinale! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.03.2024

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pukla je petarda" u četvrtfinalu Kupa grada Smedereva.

CRVENA ZVEZDA SE OPROSTILA OD KUPA: Crveno-beli poveli pa stali - gosti nakon preokreta stigli do ubedljivog trijumfa i plasmana u polufinale! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Osipaonica

Ekipa Osipaonice stigla je na teren velikog rivala i fantastičnom predstavom ostvarila je ne samo ubedljiv trijumf, već je i obezbeđen plasman u polufinale Kupa Smedereva.

 

Dve ekipe koje se takmiče u okviru Podunavske okružne lige, prvenstveni duel su odigrale krajem meseca septembra prethodne godine i tada je u Osipaonici Crvena zvezda iz Suvodola uspela da stigne do velikog boda odigravši bez golova 0:0, ali se zato sastav iz Osipaonice revanširao u kup takmičenju ostvarivši više nego ubedljiv trijumf.

Međutim, na početku meča nije sve izgledalo idealno.

Momci u crveno-beloj sportskoj opremi bolje su ušli u susret i već u osmom minutu mreža Danijela Stojkovića se zatresla nakon što je Aleksa Toskić iskoristio grešku gostujućih defanzivaca.

Do odlaska na odmor Osipaonica uspeva da poravna rezultat preko Boška Adamovića, a u nastavku susreta viđena je potpuno drugačija slika na terenu.

Već u 49. minutu Aranđel Đorđević nakon centaršuta Neše Mitrovića trese mrežu crveno-belih, a u samom finišu utakmice sa tri gola u samo sedam minuta gosti stižu do ubedljivog trijumfa. U 83. minutu Marki Lukić na asistenicuju Marka Ilića treći put matira Uroša Markovića, da bi se u samom finišu meča dva puta u listu strelaca upisao i Neša Mitrović.

 

- Kup Smedereva, četvrtfinale:

Crvena zvezda (Suvodol) - Osipaonica (Osipaonica) 1:5 (1:1)

Strelci: A. Toskić 8`; Boš. Adamović 41`, A. Đorđević 49`, M. Lukić 83`, N. Mitrović 88`, 89`

Stadion: FK Crvena zvezda, Suvodol

Gledalaca: 30

Sudija: Miloš Denić

Žuti kartoni: B. Živanović, M. Karić (Crvena zvezda); N. Mitrović (Osipaonica)

Crvena zvezda (Suvodol): Marković, Stojanović, Pavić, Jevtić, Petrović, Lukić, Prokić (Goločevac), Prvulović (Tanasković), Karić (Dimitrijević), Živanović, Toskić.

Osipaonica (Osipaonica): Stojković, S. Simić (Jovanović), Glišić, Živanović (Boj. Adamović), Boš. Adamović, Marjanović, Radivojević, N. Simić (N. Mitrović), Lukić, M. Mitrović, Đorđević.

Kada je reč o nastavku prvenstvene trke treba napomenuti da obe ekipe u prolećnoj premijeri očekuju velika iskušenja. Osipaonica će dočekati jesenjeg vicešampiona Borac 1932 iz Ralje, dok će Crvena zvezda u Suvodolu odmeriti snagu sa aktuelnim liderom Mladim radnikom 1940 iz Radinca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading