ZAVIRILI SMO U SVLAČIONICU: Sve je dovedeno do perfekcije - kandidat za vrh tabele poseduje sjajne uslove na svom sportskom objektu! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.03.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči kontrolnog susreta sastav iz Šuljama otvorio vrata unutrašnjosti stadiona.

ZAVIRILI SMO U SVLAČIONICU: Sve je dovedeno do perfekcije - kandidat za vrh tabele poseduje sjajne uslove na svom sportskom objektu! (VIDEO)

Foto: FK Napredak 2021 Šuljam

Fudbaleri Napretka 2021 iz Šuljama jesenji deo šampionata u okviru Gradske fudbalske lige Sremska Mitrovica okončali su na četvrtoj poziciji, ali svakako niko u klubu ne odustaje od borbe i za sam vrh tabele.

 

Plavo-beli su u tokom dosadašnje takmičarske godine ostvarili skor od pet pobeda, jednog remija i četiri poraza i u odlučujuće prolećne borbe ulaze sa osam bodova deficita u odnosu na vodeći dvojac, sremskomitrovački Srem i Planinac iz Ležimira.

Kako bi u nastavku sezone zabeležili bolja ostvarenja na terenu, fudbaleri Napretka 2021 igraju veliki broj kontrolnih mečeva kroz koje bruse formu za predstojeće prolećne borbe, a klub je uoči duela sa ekipom Cara Uroša iz Jazaka otvoreio vrata klupske svlačionice, a ono što je viđeno, svakako ne zaostaje i za sportskim objektima na kojima nastupaju i klubovi iz daleko viših rangova takmčenja.

 

 

Uz dominantni natpis na zidu "Srce na teren" vidljivo je da se kompletna sportska oprema nalazi poređana "kao pod konac" što jasno navodi na činjenicu da se u klupu velika pažnja posvećuje u najmanjim detaljima.

Kada je reč o nastavku takmičenja, fudbaleri Napretka 2021 iz Šuljama u prolećnoj premijeri gostuje u Jarku ekipi Sremca. U prvom ovosezonskom duelu dve ekipe gosti iz Jarka su slavili u Šuljamu minimalnim rezultatom 1:0.

Interesantno j napomenuti da su u dosadašnjoj istoriji ukupno odigrana četiri međusobna meča dve ekipe u Jarku tokom kojih je Sremac zabeležio tri trijumfa, dok je samo jedan meč okončan podelom bodova. Istovremeno je postignut i gol koeficijent 15:6.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading