JOŠ JEDNOM SU POKAZALI KOLIKO VREDE: Dragačevska truba zasvirala najlepše note - taktovi koji vode ka višem takmičarskom rangu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.03.2024

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazali su i dokazali da vrede mnogo više.

JOŠ JEDNOM SU POKAZALI KOLIKO VREDE: Dragačevska truba zasvirala najlepše note - taktovi koji vode ka višem takmičarskom rangu!

Foto: FK Dragačevo

Fudbaleri Dragačeva iz Guče u aktuelnoj takmičarskoj godini vode borbu za bodove u okviru Opštinske lige Lučani i prvi deo šampionata okončali su na trećoj poziciji sa izglednim šansama da se u predstojećem periodu bore u za sam vrh tabele i plasman u Moravičku okružnu ligu.

 

Sportski kolektiv iz Gučeva je tokom jeseni ostvario skor od četiri pobede, tri remija i jednog poraza i u predstojeću jesen ulazi sa pet bodova deficita u odnosu na aktuelnog lidera Voćar iz Kotraža.

Kako bi u odlučujuće prolećne borbe ušli što spremniji, fudbaleri Dragačava kroz kontrolne mečeve bruse formu, a danas su odigrali i meč protiv čačanskog Keja, ekipe koja se takmiči u višem rangu i koja je polusezonu okončala na 11. poziciji Moravičke okružne lige.

Zanimljiv meč, u rezutatskom smislu bio je rešen već u trećem minutu kada je Vanja Lazarević ukrao loptu na tridesetak metara od gola Čačana, usledio je centaršut, a jedan od fudbalera Keja je nespretno reagovao i loptu je skrenuo u sopstvenu mrežu.

Do odlaska na odmog sastav iz Gučeva je imao još dve stoprocentne prilike, ali promene rezultata nije bilo.

U nastavku meča tempo igre je bio nešto mirniji. Dragačevo je priliku na terenu dalo mlađim fudbalerima i onima koji su do sada imali manje prilika da se nađu na zelenom tepihu. I u takvoj konstalaciji snaga domaćin je mogao da stigne do pogotka, ali je još jdna izgledna prilika otišla u nepovrat.

Foto: FK Dragačevo

Dragačevo savladalo ekipu iz višeg takmičarskog ranga

 

- Prijateljska utakmica:

Dragačevo (Guča) - Kej (Čačak) 1:0 (1:0)

Strelac: V. Lazarević u 3. minutu

Kada j reč o nastavku borbe za bodove ekipa Dragačeva u prolećnoj premijeri u Gučevu dočekuje Jelicu iz Goračiće. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom sastava iz Goračice rezultatom 3:2.

 

 

Sa druge strane Kej će u prvom susretu nastavka takmičenja u Moravičkoj okružnoj ligi, već narednog vikenda ugostiti Prijevor iz istoimenog mesta, ekipu koja sa punim pravom konkuriše za najviši plasman u ovosezonskom takmičenju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading