SVE JE SPREMNO ZA IZGRADNJU NOVOG STADIONA: Projekat je gotov - "hajdučka bombonjera" će uskoro ugledati svetlost dana! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.03.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Informacija koju su svi navijači sa nestrpljenjem iščekivali.

SVE JE SPREMNO ZA IZGRADNJU NOVOG STADIONA: Projekat je gotov - "hajdučka bombonjera" će uskoro ugledati svetlost dana! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Hajduk Beška

Fudbaleri Hadjuka iz Beške prethodnu takmičarsku 2022/23 godinu okončali su na drugoj poziciji Sremske lige sa 61 osvojenim bodom, ali su se kroz baraž mečeve protiv Fruškogorskog partizana iz Bukovca (3:0, 1:4) izborili za plasman u viši rang takmičenja, Vojvođansku ligu Jug.

 

Tokom prethodne jeseni ekipa Hajduka je sa skorom od sedam pobeda, isto toliko poraza i jednim remijem zauzela petu poziciju na tabeli, u prolećnoj premijeri na svom stadionu ekipa je remizirala rezultatom 0:0 u duelu sa Jedinstvom iz Rumenke.

Domaćin je imao inicijativu tokom svih 90 minuta utakmice, ali to nije bilo dovoljno i da se zatrese mreža renomiranog rivala, tako da je na kraju susret okončan najnepopularnijim rezultatom.

 

 

- Vojvođanska liga Jug, 16. kolo:

Hajduk (Beška) - Jedinstvo (Rumenka) 0:0

Stadion: FK Hajduk, Beška

Sudija: Vladimir Tošić

Žuti kartoni: M. Vujović, G. Smiljanić, S. Umićević, F. Bajić, S. Gavrilović, M. Đorđević (Hajduk); M. Petrović, A. Radmilović (2), V. Džarić (Jedinstvo)

Crveni karton: A. Radmilović (Jedinstvo)

Hajduk (Beška): Slijepčević, Gavrilović, Šahurić, Milošević, Đorđević, Vujović, Mitrović (Gavrilović), Matić, Bajić (Ležajić), Smiljanić, Umićević (Grubješić).

Jedinstvo (Rumenka): Tojzan, Učur Balaš, Radmilović, Pantić (Zirić), Marić (Klaić), Samardžić, Petrović, Papović (Vukašinović), Ivan, Džarić.

Istovremeno, klub je obavestio javnost o novinama vezanim za izgradnju novog stadiona koje će svakako obradovati sve ljubitelje fudbala.

 

Tim povodom, klub je putem zvanične Instagram stranice izdao i kratko saopštenje u kojem stoji:

- Da slika tribina ,svlačionica nije samo slike sportskog centra Fk Hajduka već da to postaje i deo stvarnosti i bliske budućnosti dokazuju i ovi projekti - stoji na početku saopštenja, a zati mse dodaje:

- Uprava kluba radi u više smerova i vrednim radom odradila je sve projekte vezano za novi izgled "Hajdučke bombonjere". Nadamo se da ćemo u bliskoj budućnosti biti počastvovani da vas ugostiomo u novim prostorijama i da će Beška dobiti jedan moderan dom.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, u narednom 17. prvenstvenom kolu ekipa Hajduka gostuje Mladosti u Bačkom Jarku. Navedeni susret na programu je 9. marta.

Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je ubedljivim trijumfom Hajduka rezultatom 3:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading