"GENERALKA" USPEŠNA ZA OBA KLUBA: Sledeće nedelje kreće borba za bodove!

Autor:

Sport

04.03.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obe ekipe su se u dobrom svetlu predstavile večerašnjoj publici i nagovestile dobre partije. Dosta naboja, šansi i svih elemenata prvenstvene utakmice.

"GENERALKA" USPEŠNA ZA OBA KLUBA: Sledeće nedelje kreće borba za bodove!

Foto: OFK Aranđelovac 1979

Predstojećeg vikenda počinje prolećni deo prvenstva Šumadijske okružne lige, pa su klubovi imali "generalne" probe u vikendu koji je iza nas. Jedan od takvih duela igran je u Donjoj Trnavi, gde je ekipa Trnave ugostila sastav OFK Aranđelovca 1979.

Republika

Igru koju su prikazali fudbaleri na obe strane od samog starta garantovala je dosta šansi i golova, pa je tako i bilo. Prva ozbiljnija prilika viđena je pred golom gostiju, lopta je prošla između dva štopera, ali je udarac bio slab, pa nije bilo promene rezultata.

Usledio je period bolje i konkretnije igre gostiju, Serdar i Peralović su imali šansu da dovedu Aranđelovac u vođstvo, ali im to nije pošlo za rukom. Usledio je i napad Krstića, koji je nakon jednog starta očekivao faul, međutim to su iskoristili domaći fudbaleri, brza kontra na drugoj strani, 1:0 za domaćina.

Gol Trnave na isteku 36. minuta dodatno je motivisao domaće fudbalere, zaigrali su dosta bolje do odlaska na odmor, ali nisu uspeli da dupliraju svoje vođstvo. Može se reći da je prvo poluvreme pripalo upravo njima.

Drugi deo susreta počeo je dosta bolje za goste, nakon pokušaja Serdara lopta nije završila u golu domaćina, ali je ubrzo nakon toga ipak meč vraćen u egal. Kombinovali su Krstić i Milojević, koji je odlično centrirao, lopta stiže do Peralovića koji je šalje glavom u gol, 1:1 u 68. minutu.

Mogli su gosti ubrzo do potpunog preokreta, ali su domaći iskoristili grešku u zadnjoj liniji i na isteku 75. minuta vratili su prednost na svoju stranu. Nisu pali fudbaleri Aranđelovca, nastavili su sa odličnom igrom i za dva minuta su uspeli da u potpunosti okrenu stvari u svoju korist. 

Andrić je uposlio Veličkovića koji je sa nekih 25 metara uputio odličan projektil, koji je završio iza leđa protivničkog golmana, 2:2. Gotovo u sledećem napadu, na isteku 83. minuta Krstić je kroz odbranu Trnave dodao do Peralovića, koji lagano prosleđuje loptu u mrežu, 3:2 za OFK Aranđelovac. 

Iz gostujućeg tabora nakon meča stigla je sledeća izjava:

- Bravo momci! Deluje da pored kvaliteta koji ekipa neminovno ima, da se stvara jedna izuzetno pozitivna hemija i atmosfera u timu. Svi momci se maksimalno bore za svaku loptu i ozbiljan pristup u prijateljskim utakmicama daje dobru sliku pred početak onog najvažnijeg. U pripremnom periodu smo zabeležili 3 pobede i 2 remija protiv ekipa iz istog ili višeg ranga takmičenja. Spremni za 15 finala! Idemo do kraja po jedini cilj! 

Na prolećnoj premijeri, sledećeg vikenda ekipa Trnave dočekuje ŽSK iz Žirovnice, dok OFK Aranđelovac gostuje Mladom Rudaru iz Bukovika.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading