ODLIČNA PARTIJA BOSUTA: Drmanović asistirao, Krstić i Kovačević po dva puta slali loptu u mrežu rivala!

Autor:

Sport

04.03.2024

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diže se polako radna temperatura za start prolećnog dela prvenstva.

ODLIČNA PARTIJA BOSUTA: Drmanović asistirao, Krstić i Kovačević po dva puta slali loptu u mrežu rivala!

Foto: OFK Bosut

Grdaske lige i dalje "zimuju" pa su klubovi koji se takmiče u istim proteklog vikenda iskoristili termin da odigraju prijateljske duele. Jedan takav igran je u Binguli, gde je istoimeni domaćin ugostio sastav OFK Bosuta.

Republika

Domaći sastav dugogodišnji je učesnik Opštinske lige Šid, dok su gosti članovi istog stepena takmičenja u okviru Sremske Mitrovice.

Od prvog minuta gosti su preuzeli inicijativu na terenu, stvarali su prilike, par odličnih šansi viđeno je pred golmanom Bingule, ali lopta nije htela u mrežu. Fudbaleri Bosuta ofanzivne nalete "naplatili" su nakon centaršuta Drmanovića, kada je mladi Milan Krstić glavnom rutinski doneo prednost svom timu.

Do odlaska na odmor gosti su mogli do ubedljivije prednosti, ali im to nije pošlo za nogom. Slična situacija viđena je i u drugom poluvremenu, Bosut je bio konkretniji na polovini rivala i uspeo je ubrzo da opet promeni rezultat.

Drmanović je opet bio u ulozi asistenta, dok je loptu u mrežu ovoga puta smestio Žika Kovačević, 2:0. Do kraja susreta gosti su još dva puta uspeli da savladaju golmana Bingule.

Treći gol na utakmici, odnosno svoj drugi postigao je Krstić, 3:0, dok je njega ispratio Kovačević za konačnih 4:0. Odlična partija gostujućeg sastava krunisana je sa četiri pogotka u mreži rivala. Pored strelaca istakao se i Aleksandar Drmanović sa četiri asistencije.  

OFK Bingula - OFK Bosut 0:4 (0:1)

Strelci: Krstić x2, Kovačević x2

U narednom periodu oba tima će se fokusirati na pripreme za početak prvenstva, gosti će do takmičarskih utakmica odigrati još tri kontrolna meča, rivali će redom biti Jedinstvo iz Ljube (10.03), Graničar iz Jamene (16.03) i 17. marta generalka protiv Borca iz Trnjaka. 

BONUS VIDEO:  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading