DOMAĆI IMAJU ZA ČIME DA ŽALE: Nakon odličnog prvog poluvremena, Simićev het-trik je odneo ceo plen put Bajine Bašte!

Autor:

Sport

04.03.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imalo je Jedinstvo 2:0 na poluvremenu, ali to nije bilo dovoljno protiv raspoloženog fudbalera Višesave.

DOMAĆI IMAJU ZA ČIME DA ŽALE: Nakon odličnog prvog poluvremena, Simićev het-trik je odneo ceo plen put Bajine Bašte!

Foto: FK Jedinstvo Kalenić

U okviru 16. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Jedinstva iz Kalenića ugostila je sastav Višesave iz Bajine Bašte. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 11. pozicije, dok su gosti bili na sedmom mestu na tabeli.

Republika

 

 

Odlično su domaći fudbaleri ušli u utakmicu i već nakon samo tri minuta igre zatresla se mreža golmana Aćimovića. Popularni Mita gol (Mićović) nastavlja da pokazuje svoje fudbalsko umeće, 1:0 za Jedinstvo.

Rano vođstvo donelo je dodatnu satisfakciju za nastavak meča u visokom intenzitetu, gosti nisu uspevali da povežu svoje redove, što je rival znao da kazni. Do odlaska na odmor Jedinstvo preko Igora Đokića duplira svoju prednost, i nakon prvog poluvremena rezultat je bio 2:0 za tim iz Kalenića.

Za vreme pauze trener gostiju izvršio je jednu izmenu, što je ujedno bila i jedina dostupna. Drugi deo susreta počeo je boljom i konkretnijom igrom Višesave, rani pogodak vratio je u igru tim iz Bajine Bašte. Igrao se 50. minut kada je Jovan Simić smanjio na 2:1. 

Republika

Foto: FK Jedinstvo Kalenić

Fotografija sa početka susreta

Euforija je u redovima domaćina opala, dok su gosti bili silno motivisani da stignu do izjednačenja. Pokazali su fudbaleri Višesave da su spremniji od rivala, i pored toga što su na ovaj susret došli sa samo 12 igrača.

Na isteku 82. minuta Simić po drugi put na meču trese mrežu Sinđelića, 2:2. U tim trenucima domaći kreću na sve ili ništa, igralo se ispred dva šesnaesterca, mogao je meč da ode na jednu ili drugu stranu, ali je sreća bila naklonjena gostima.

Pred sam kraj susreta, u nadoknadi vremena gosti iz kontranapada stižu do trećeg gola na meču, Simić overa svoj het-trik i osigurava tri boda koja idu put Bajine Bašte. 

Jedinstvo (Kalenić) - Višesava (Bajina Bašta) 2:3 (2:0)

Jedinstvo: Sinđelić, Vujović (od 68' Bakić), Vilimanović, Ćosić, Jovičić, Vujić, Đokić, Draškić, Mićović, Golubović (od 80' Radovanović), Bogdanović

Višesava: Aćimović, B. Vasilić, Andrić (od 46' Janković), Kokorović, Mitrović, N. Vasilić, Tomić, Simić, I. Petrović, T. Petrović, Mijatović 

Iz domaćeg tabora nakon meča izjavili su:

- Iako smo izgubili od kvalitetnijeg i spremnijeg protivnika, ostaje veliki žal što odličnu igru i odličan rezultat iz prvog poluvremena nismo uspeli da materijalizujemo bodovima koji bi nam okrenuli sezonu. Posle 2:0 i sigurne igre, u nadoknadi smo ostali i bez jednog boda, za kojim ćemo dugo žaliti.

U sledećem kolu tim iz Kalenića gostuje novom lideru, Ježevici, dok Višesava dočekuje Taru iz Kremne.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading