REMI U NEŠTINU: Domaći tim može biti zadovoljan bodom, nakon problema koji su ga zadesili tokom prvih 45 minuta igre!

Autor:

Sport

04.03.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti su već nakon pola sata igre imali prednost od dva gola razlike, ali je na kraju podela bodova ostala na snazi.

REMI U NEŠTINU: Domaći tim može biti zadovoljan bodom, nakon problema koji su ga zadesili tokom prvih 45 minuta igre!

Foto: Tanjug/AP

Proteklog vikenda počeo je drugi deo sezone Opštinske lige Bačka Palanka, jedan od duela 16. kola igran je u Neštinu gde je istoimena ekipa ugostila sastav Mladosti (Mali Bač). Domaći tim je u ovaj meč ušao sa četvrte pozicije (24 osvojena boda), dok su gosti sa tri boda manje bili na petom mestu u ligi.

Republika

Odlična utakmica odigrana je pred oko 100-tinak gledalaca, odličan pripremni period odradili su fudbaleri oba tima, što se od samog starta videlo, njihova fizička sprema je bila na zavidnom nivou.

Prva promena rezultata viđena je kada je nakon udarca Mihajla Zeca lopta završila u mreži domaćeg golmana Gašića, 1:0 za Mladost. Nakon šest minuta od primljenog gola, novi problem za Neštin, zbog povrede došlo je do promene na mestu čuvara mreže, u igru je ušao Vujasinović.

Samo par minuta kasnije problem za domaćina, Jovica Pudelka zbog povrede napušta igru, dok priliku sa klupe dobija Pero Lukić. Dve prinude izmene izvršio je trener Neština, što je u velikoj meri poremetilo igrače na terenu.

Republika

Foto: FK Neštin

Remi u Neštinu

U 37. minutu gosti preko Nikole Anđelkovića dupliraju svoju prednost, i time postavljaju konačan rezultat prvog dela igre na 2:0. Za vreme desetominutne pauze izvršena je po jedna izmena na obe strane. 

Fudbaleri Neština dosta bolje ulaze u nastavak susreta i već nakon sedam minuta igre stižu do pogotka, Aleksandar Ahemetović proturio je loptu iza leđa golmanu Nemetu. Samo dva minuta kasnije, po drugi put na utakmici žuti karton dobijaju braća Vujasinović, domaći ostaju sa devet igrača u polju.

U tim momentima gosti su kontrolisali igru, imali su posed i inicijativu na svojoj strani. ali je ubrzo nakon greške u šesnaestercu sviran penal za domaćina. Siguran "sa kreča" bio je Milan Gnjatović, 2:2 u 65. minutu. 

Do kraja susreta fudbaleri Neština uspeli su da odole pritisku gostiju, dok su na drugoj strani imali i par prilika za vođstvo, međutim iste nisu iskoristili. 

Neštin - Mladost (Mali Bač) 2:2 (0:2)

Neštin: Gašić (od 26' N. Vujasinović), Valentik, Ćulibrk, Gnjatović, Pudelka (od 32' Lukić), Murina, Ahmetović, Dermaku (od 46' Moravac), Božin, M. Vujasinović, Stefanović

Mladost: I. Nemet, Bundalo (od 66' B. Nemet), Đukić, Zec, Stojčić, Adžić, Trusina (od 46' Matić), Ćulibrk, Štrbac, Milinović (do 13' Modrinić), Anđelković 

U sledećem kolu Neštin je slobodan, dok sastav Mladosti dočekuje Krivanj iz Selenče.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading