"JEŽEVI" ZNAJU SA LAZARICOM: Jesenji prvak je savladan i na svom terenu, liga je dobila novog lidera!

Autor:

Sport

04.03.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija igrača oba tima, publika je imala šta da vidi na stadionu u Pilatovićima.

"JEŽEVI" ZNAJU SA LAZARICOM: Jesenji prvak je savladan i na svom terenu, liga je dobila novog lidera!

Foto: FK Ježevica

Protekli vikend u okviru Zlatiborske okružne lige bio je rezervisan za derbi prvenstva između prvoplasirane Lazarice i drugoplasirane Ježevica koja je zaostajala dva boda u odnosu na lidera.

Republika

Stadion u Pilatovićima okupio je oko 450 gledalaca, koji su sigurno bili zadovoljni nakon utakmice, koja je po mnogima bila za zonski rang takmičenja.

Od prvog minuta viđena je tvrda utakmica sa čvrstom igrom na sredini terena, gde su u pojedinim situacijama gosti izlazili kao pobednici. Tokom prvih 45 minuta nije bilo mnogo prilika, može se reći da su fudbaleri Ježevice bili opasniji pred golom rivala, ali je Janković u par situacija odlično reagovao.

Tokom prvih 45 minuta rezultat se nije menjao, ali je prikazana odlična igra, u kojoj su samo nedostajali golovi. Drugi deo meča tekao je isto kao i prvi, tvrda igra, bez mnogo rizika, uz par šansi na obe strane.

Na isteku 59. minuta gosti preko Slobodana Borovića stižu do vođstva, 1:0 za Ježevicu. Pogodak je probudio domaćina, ali je i ostavio dosta prostora Ježevici da zapreti iz brzih promena poseda.

Na isteku 74. minuta Saša Filipović je duplirao prednost svog tima, što je u nekoj meri prelomilo meč na stranu gostujućeg tima. Ubrzo su izvršene izmene u oba tima, ali je tempo igre dosta opao. 

Na isteku 87. minuta Boban Filipović smanjio je zaostatak svog tima na 2:1, tom prilikom povredio se golman gostiju, pa je na gol stao kapiten Smakić. Srećom po Ježevicu, defanzivna postavka do kraja je bila jako dobra, pa "novi" čuvar mreže nije imao posla, rezultat je do poslednjeg sudijskog zvižduka ostao nepromenjen.

Lazarica - Ježevica 1:2 (0:0)

Lazarica: Janković, Maslać, Radojičić, Božić, Markićević, Jovanović, Filipović, St. Jovanović, Vučković (od 78' Ružić), Đokić (od 63' Gordić), Sa. Jovanović (od 54' Vukašinović)

Ježevica: Ćurdić (od 87' Živković), Tešović, Demirović, Stanić, Raković, Cicović, Brašnjević, Šmakić, Krejović (od 75' Stanišić), Borović, Filipović 

Veliki trijumf za Ježevicu ostvaren je na gostovanju jesenjem prvaku, i sada je došlo do smene na vrhu, nakon ovog kola Lazarica ima bod zaostatka u odnosu na tim iz Velike Ježevice.

U sledećem kolu u Ježevicu stiže Jedinstvo iz Kalenića, dok ekipa Lazarice ide na noge Prvom partizanu (Užice).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading