PROLEĆE U ZNAKU KAPITENA: Kesić je sa dva gola i jednom asistencijom bio glavna figura meča - trener Popov je odlično spremio Polet!

Autor:

Sport

04.03.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Graničar iz Kuzmina bez većih šansi na gostovanju u Novim Karlovcima.

PROLEĆE U ZNAKU KAPITENA: Kesić je sa dva gola i jednom asistencijom bio glavna figura meča - trener Popov je odlično spremio Polet!

Foto: FK Polet Novi Karlovci

U okviru 16. kola Sremske lige ekipa Poleta (Novi Karlovci) ugostila je sastav Graničara iz Kuzmina. Domaći tim je bio na devetoj poziciji sa 22 osvojena boda, dok su gosti sa tri boda više bili na sedmom mestu u ligi. 

Republika

Tokom zimske pauze u Novim Karlovcima je bilo jako prometno, igrački kadar je u velikoj meri promenjen i podmlađen, što se videlo već na prolećnoj premijeri. Trener Popov odlično je sve skockao, od samog starta se krenulo sa atacima ka golu Jokića, i to je dovelo do prednosti Poleta na isteku 22. minuta.

Sokolović je proboj po desnoj strani, nakon čega je uputio oštar centaršut u peterac rivala, Kesić je grudima spustio u mrežu rivala, 1:0 za Polet. Desetak minuta kasnije Radovan je nakon gola upisao i asistenciju na ovom meču, odličan pas u prostor "zavrnuo" je na penal, a Krkobabić volej udarcem duplira prednost domaćina.

 

 

Do odlaska na odmor domaći su mogli do novog pogotka, ali je udarac Kesića završio na stativi. Na startu drugog poluvremena nije bilo izmena na obe strane terena. 

U drugom poluvremenu igrači Poleta su nastavili u istom ritmu, na isteku 59. minuta novim golom rešili su u velikoj meri pitanje pobednika. Krkobabić vraća asistenciju Kesiću koji svojim drugim pogotkom na utakmici uvećava prednost na 3:0. 

Izmenema na obe strane dosta je opao tempo utakmice, mogli su domaći možda do još nekog pogotka, ali nove promene rezultata do kraja utakmice nije bilo.

Polet (Novi Karlovci) - Graničar (Kuzmin) 3:0 (2:0)

Polet: Petković, Đaniš (od 78' Jović), Draganić, Radosavljević, Sokolović (od 69' Đorđević), Kapuran (od 65' Radosavljević), Savić (od 78' Nestorović), Kesić (od 78' Knežević), Kočijašević, Rakar, Krkobabić

Graničar: Jokić, Čulić (od 74' Zečević), Šojić, Mitrović, Biserčić (od 74' Simić), De. Pečenica, Todorov, Da. Pečenica (od 54' Jurišić), Ugrinić (do 67' Bosanac), Vujić, Stojanović (od 71' Sušić)

Ovim trijumfom Polet je stigao do plasmana na deobu sedme pozicije na tabeli, koju deli upravo sa timom iz Kuzmina.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading