KANGA PRED DERBI PRIČAO O GOLOVIMA I MILOJEVIĆU! Gabonac OTKRIO šta je REKAO Krasou i da li je PAO poklon!

Autor: V. Zogović

Sport

05.03.2024

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Crvene zvezde igra kao preporođen ovog proleća.

KANGA PRED DERBI PRIČAO O GOLOVIMA I MILOJEVIĆU! Gabonac OTKRIO šta je REKAO Krasou i da li je PAO poklon!

Foto: Starsport

Gelor Kanga i Vladan Milojević

Fudbaleri Crvene zvezde pripremaju se za subotnji 172. Večiti derbi, kada će pred prepunim tribinama stadiona "Rajko Mitić" ugostiti lidera superligaškog karavana, ekipu Partizana (17.00, TV Arena Premium 1).

Povratak Vladana Milojevića na klupu srpskog šampiona, preporodio je prvotimce crveno-belih, koji su odmah počeli da beleže odlične rezultate.

Poslednji u nizu savladan je TSC u Bačkoj Topoli (3:1), a među strelce na toj utakmici upisao se i Gelor Kanga. Gabonac je od dolaska trofejnog stručnjaka ponovo "oživeo" karijeru i postao važan deo igre šestostrukog uzastopnog prvaka Superlige.

Foto: Starsport

Gelor Kanga 

U ekskluzivnom razgovoru za naš portal, sjajni vezista otkriva koliko mu pred derbi znače forma i golovi na prethodnim mečevima?

- Svakom igraču znače golovi i asitencije. Veoma je bitno za samopouzdanje imati konstantnost. Mislim da sam u tome uspeo u prva četiri meča, a voleo bih da tako bude i na Večitom derbiju, kako bih pomogao ekipi da ostvari važnu pobedu - rekao je Kanga za Republika.rs.

Najduže si u Zvezdi od internacionalaca, poznaješ ovdasnji mentalitet, da li su novajlije tražile neki savet pred bitan meč i kako ih kao jedan od najiskusnijih u timu motivišeš za ono što ih čeka?

- Večiti derbi je posebna utakmica. Volim da budem deo takvih mečeva. Većina igrača zna dosta o večitom derbiju, koji je poznat i u Evropi. Najbolji savet za sve njih jeste da budu maksimalno koncentrisani i pruže maksimum na terenu. Derbi nikada nije lako igrati, ali je veoma lepo, naročito kada su tribine ispunjene, što će verujem biti slučaj i u subotu.

Republika

Foto: Starsport

 

Milojević ti je ukazao poverenje, za razliku od trenera iz prvog dela sezone, što si opravdao, a da li je njegov povratak bio potreban timu da "klikne"?

- Vladan Milojević je sjajan čovek i trener. Uvek smo odlično sarađivali, tako se nastavilo i po njegovom povratku u klub. Prija mi rad sa njim i to se održava na rezultate i moju igru. Drago mi je što smo prolećni deo takmičenja otvorili sa četiri pobede i pored teškog rasporeda utakmica, nadam se da ćemo tako i nastaviti - ne krije Gabonac oduševljenje zbog povratka trofejnog stručnjaka.

Srdačno si čestitao Krasou na osvajanju Afričkog Kupa nacija. Šta si mu rekao, jel' "pao" neki poklon?

- Ponosan sam na sve saigrače koji su učestvovali na kontinentalnim takmičenjima. Navijali smo za Krasoa, drago nam je što se vratio sa odličjem. Kada se vratio u Beograd, lepo smo ga dočekali, kao pravog šampiona - istakao je Gelor Kanga za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading