KO ĆE SUDITI VEČITI DERBI? Velike su ŠANSE da to bude DEBITANT!

Autor:

Sport

04.03.2024

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana igra se na Marakani u subotu od 17 časova.

KO ĆE SUDITI VEČITI DERBI? Velike su ŠANSE da to bude DEBITANT!

Foto: Starsport

Kada je reč o izboru glavnog sudije za predstojeći 172. Večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana, najbliži ulozi je, prema saznanjima beogradskih medija, debitant Kragujevčanin Pavle Ilić.

Ovaj mladi sudija nedavno je postao internacionalac, a ove sezone već je odsudio 11 utakmica u Superligi Srbije.

Iako je još uvek relativno neiskusan, procenjuje se da Ilić ima kapaciteta da se izbori sa teškim zadatkom suđenja najveće utakmice srpskog fudbala. Dodatni znak da je ovaj arbitar najozbiljniji kandidat za ovu ulogu jeste činjenica da je odmarao prošlo kolo, što može ukazivati na pripremu za suđenje u derbiju.

Republika

Foto: Starsport

 

 

Pored Pavla Ilića, kao kandidat za ulogu glavnog sudije pominje se i Stanko Ostraćanin iz Kraljeva, ali je Kragujevčanin trenutno u prednosti.

Takođe, nezvanično se spekuliše da je u kombinaciji i Nenad Minaković, naročito zbog odličnog suđenja u prethodnom derbiju u Humskoj, koji je pripao Partizanu rezultatom 2:1.

Konačnu odluku o glavnom sudiji za predstojeći večiti derbi trebalo bi da saznamo najkasnije do srede.

Inače, Ilić je nedavno stekao status internacionalca, a ove sezone već je odsudio 11 utakmica u srpskoj eliti. Njegovo eventualno imenovanje za glavnog sudiju derbija bio bi veliki izazov za Pavla, ali i priznanje za dosadašnji rad i zalaganje.

S obzirom na njegov nedavni odmor tokom prethodnog kola, postoji velika verovatnoća da će upravo on biti taj koji će deliti pravdu na terenu u najvećoj utakmici srpskog fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading