KARATA JE SVE MANJE: Marakana će biti KRCATA za 172. večiti derbi!

Autor: P. Z.

Sport

01.03.2024

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda se oglasila sa najnovijim informacijama.

KARATA JE SVE MANJE: Marakana će biti KRCATA za 172. večiti derbi!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da je u prodaji ostalo još samo 6.000 ulaznica za meč 24. kola Superlige Srbije protiv Partizana.

U saopštenju šampiona Srbije se navodi da navijači do dragocenog parčeta papira mogu doći samo preko interneta, odnosno da na blagajni stadiona "Rajko Mitić" neće biti prodaje karata.

Zvezdaši, preostali kontingent ulaznica za najveću utakmicu srpskog fudbala mogu obezbediti isključivo ONLAJN putem. Napominjemo da je ostalo još samo šest hiljada karata, te apelujemo na sve zainteresovane da ulaznice obezbede na vreme - naveli su iz Ljutice Bogdana.

Cene ulaznica su 600 dinara za severnu tribinu, 1.000 za istok, 1.200 za zapad i 2.000 za tribinu "Siniša Mihajlović".

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana biće odigrana devetog marta od 17 časova na stadionu "Rajko Mitić". Biće to 172. večiti derbi, a do sada su crveno-beli nešto uspešniji, pošto su ostvarili 67 pobeda, naspram 48 trijumfa "parnog valjka", a 56 puta je bilo nerešeno.

Podsetimo, u ovom trenutku, Partizan ima bod više od Crvene zvezde i veliku priliku da 172. večiti derbi dočeka u prednosti, pošto je do najveće utakmice srpskog fudbala ostalo još samo jedno kolo, u kom crno-beli imaju lakši zadatak. Predstojećeg vikenda "parni valjak" dočekuje pretposlednju ekipu na tabeli, Železničar, dok tim iz Ljutice Bogdana gostuje trećeplasiranom TSC-u u Bačkoj Topoli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading