CRVENA ZVEZDA IMA POSEBAN POVOD ZA ŽURKU PROTIV PARTIZANA: Vladan Milojević GAZI 9. marta, a za to ima i POSEBAN RAZLOG

Autor:

Sport

01.03.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo je pitanje da li će se tradicija nastaviti, ili će izabranici Igora Duljaja pokvariti slavlje na Marakani.

CRVENA ZVEZDA IMA POSEBAN POVOD ZA ŽURKU PROTIV PARTIZANA: Vladan Milojević GAZI 9. marta, a za to ima i POSEBAN RAZLOG

Foto: Starsport

Vladan Milojević

Crvena zvezda i Partizan sastaće naredne subote u 172. večitom derbiju, a ako crveno-beli sutra na gostovanju TSC (16.00, Arena sport premijum 1) i crno-beli kod kuće protiv Železničara (18.30, Arena sport premijum 1) opravdaju uloge favorita u duel na Marakani za osam dana ući će sa bodom razlike u korist gostiju. Međutim, jedan od najvećih aduta domaćina biće povratnik na klupi Vladan Milojević.

Iskusnom treneru biće to prvi večiti derbi od povratka u Zvezdu, a poseban motiv imaće to što će tog 9. januara napuniti 54. godine. Nema sumnje da bi Miloju najlepši poklon za rođendan od igrača bila pobeda nad Partizanom i preuzimanje trona Superlige sa namerom da tu ostanu i to kraja trke i odbrane titulu. Upravo činjenica da će se igrati na dan kada je Vladan došao na svet 1970. godine u Aranđelovcu je njegovo i Zvezdino tajno oružje.

Foto: Starsport

Fudbaleri Zvezde

Naime, Milojeviću to biti treći put da vodi ekipu na svoj rođendan, a prethodne dve utakmice je dobio pa nema sumnje da će pokušati da nastavi tradiciju. Interesantno, prva utakmica koju je kao trener ikada vodio u trećem mescu u godini bila je baš na njegov 43. rođendan 9. marta 2013. kada je sa Čukaričkim savladao Voždovac sa 2:0. Drugi put Milojević je morao da radi na rođendan 2019. kada je Zvezda u njegovom prvom mandatu ugostila Zemun i slavila sa 4:0.

Imajući to u vidu nameće se zaključak da će Zvezda za nedelju dana imati i tradiciju na svojoj strani. Pritom i na većini drugih utakmica koje vodio nekoliko dana pre i posle rođendana Vladan je uglavnom dobijao. Tako je prošle godine tri dana pred rođendan sa APOEL dobio Nea Salaminu na Kipru (3:0), dok je dva dana posle rođendana remizirao na gostovanju sa APOEL Nikozijom (1:1). Godinu dana ranije je 4. marta slavio sa Al Etifakom protiv al Ahlija (1:0). S druge strane, 2021. je dok je vodio Al Ahli doživeo poraze i pre i posle rođendana, ali je zato slavio i 2020. i 2018. kao trener Al Ahlija i Crvene zvezde.

Imajući sve ovo u vidu ostaje da se vidi da li će naredne subote Partizan biti nova rođendanska žrtva Vladana Milojevića, ili će Igor Duljaj i igrači biti ti koji će mu pokvariti žurku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading