ZEMLJOTRES NA MARAKANI: Crvena zvezda dobija najveće moguće pojačanje!

Autor: P. Z.

Sport

29.02.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delije u transu posle najnovijih informacija.

ZEMLJOTRES NA MARAKANI: Crvena zvezda dobija najveće moguće pojačanje!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 16 časova gostuju TSC-u u Bačkoj Topoli, a potom ih narednog vikenda na njihovoj Marakani očekuje 172. večiti derbi protiv ekipe Partizana.

Od početka prolećnog dela sezone crveno-beli igraju bez Aleksandra Kataija, koji se povredio tokom zimskih priprema na Kipru.

Međutim, prema poslednjim informacijama koje je preneo "Informer", Zvezdin "Magiko" bi uskoro trebalo da se vrati na teren i da se stavi na raspolaganje treneru Vladanu Milojeviću već za derbi sa Partizanom.

- Katai se vratio punim treninzima. Jedno vreme je radio odvojeno, a sada se priključio saigračima. Trenira i na terenu i u teretani. Deluje dobro, mada neće Milojević žuriti da ga vrati u tim. Protiv TSC-a najverovatnije neće igrati, a upitan je i za derbi. Možda bi mogao da dobije šansu poslednjih pola sata, jer će biti na klupi - rekao je izvor blizak klubu.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Katai na derbiju

Crveno-belima bi mnogo značilo da Katai zaigra u derbiju, pošto je do sada šest puta bio strelac na najvećim utakmicama srpskog fudbala.

Zvezdina igra uvek je izgledala drugačije sa njim u timu, pa čak i priotiv Mančester sitija. Ako je Katai zdrav, ako je u formi i ako je raspoložen, onda je sve lakše. Ekipa se uz njega u derbiju sigurnije oseća. Takođe, protivnici ne vole da ga vide. Međutim, neće niko u Zvezdi rizikovati. Kataijeva želja da igra nije sporna i postoji šansa da zaigra kratko, ali ako ne bude mogao, onda će tek posle reprezentativne pauze - dodao je sagovornik pomenutog lista.

Biće Vladan Milojević na slatkim mukama kada se Katai u potpunosti oporavi.

- Mnogo je tu kvalitetnih igrača. Od Ivanića, preko Bukarija i Olajinke i Hvanga, ali za Kataija će sigurno biti mesta. On ionako ne bi igraop 90 minuta. Možda je korisniji da ulazi za klupe i igra po poluvreme ili pola sata, kada je potrebno "prelomiti" utakmicu - podvukao je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading