GROBARI SU OVO ČEKALI: Duljaj otkrio kako teče Saldanjin oporavak!

Autor: P. Z.

Sport

01.03.2024

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve mnogo jasnije.

GROBARI SU OVO ČEKALI: Duljaj otkrio kako teče Saldanjin oporavak!

Foto: Starsport

Igor Duljaj i Mateus Saldanja

Fudbaleri Partizana u subotu od 18.30 dočekuju Železničar u utakmici 23. kola Superlige Srbije.

Pred taj meč, svoja očekivanja izneo je strateg crno-belih Igor Duljaj.

Još jedna teška utakmica, drugačije su okolnosti zbog terena. I Partizan i Železničar imaju sve neophodne uslove za dobar meč. Raduje me što je rukovodstvo dalo zeleno svetlo za slobodan ulaz navijačima. Železničar se bori za goli život, a mi imamo motiv da nastavimo niz. Imamo sve preduslove za to - rekao je trener lidera na tabeli prvenstva Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Igor Duljaj

U prvom delu sezone je "parni valjak" teško došao do pobede u Pančevu.

Očekujem sličnu utakmicu. Sa nama je Marko Jovanović koji je do skoro bio deo kluba iz Pančeva. Imamo nekih kadrovskih problema, kao što znate, golman Aleksandar Jovanović zbog kartona neće nastupati.

Navijače Partizana brine povreda Mateusa Saldanje.

Derbi je tek sledeće neselje. Saldanja još nije trenirao sa ekipom, moguće da će to danas uraditi, to je nezgodna povreda. Ne smemo da rizikujemo, ukoliko doktor da zeleno svetlo igraće.

Posle bega iz Srbije, u klub se vratio Ksander Severina.

- To je jedna pukotina koja se pojavila i veoma brzo je sanirana. Radili smo do kasno u noć, svi su radili da se on što pre vrati i stavio bih tačku na to. Biće u konkurenciji za sastav protiv Pančevaca.

Republika

Foto: Starsport

Ksander Severina

Crno-beli će imati problem između stativa.

Stevanović od ranije nije u mogućnosti da igra, Jovanovic ima kartone, imamo Krunića i na klupi će biti golman iz kadeta - otkrio je Duljaj.

Partizan ima bod više od Crvene zvezde i kod kuće igra protiv pretposlednjeg na tabeli, dok istog dana crveno-beli gostuju TSC-u. Aktuelni šampion će imati veoma težak zadatak u Bačkoj Topoli, pa bi Partizanova bodovna prednost mogla i da poraste uoči večitog derbija.

Ne interesuje nas ta utakmica i to sam rekao igračima, zaista to mislim. Zanima me samo naša igra, samo naš pristup i rezultat protiv Železničara - zaključio je Duljaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading