DULJAJU SE CRNO PIŠE NA MARAKANI! Brojke ne LAŽU - sve je NA STRANI Zvezde! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.03.2024

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neslavan niz trenera Partizana pred meč na stadionu "Rajko Mitić".

DULJAJU SE CRNO PIŠE NA MARAKANI! Brojke ne LAŽU - sve je NA STRANI Zvezde! (VIDEO)

Foto: Starsport

Kako se bliži 172. Večiti derbi na stadionu "Rajko Mitić", između Crvene zvezde i Partizana, raste i neizvesnost među navijačima.

Za razliku od mnogih prethodnih, subotnji (17) derbi imaće posebnu težinu, obzirom da je šampionska trka kao nikad pre ujednačenija. Duljajev tim je trenutno lider superligaškog karavana sa jednim bodom više od branioca titule, ali prvak Srbije na svojoj strani ima ogromnu podršku s tribina, kao i sjajne rezultate na svom stadionu.

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Jasno je da sadašnji trener Partizana, Igor Duljaj, ulazi u ovaj meč sa ciljem da osvoji tri boda, ali se suočava sa velikim izazovom, jer nikada nije pobedio Crvenu zvezdu na Marakani - ni kao fudbaler, ni kao trener.

Kao igrač, najubedljiviji poraz doživeo je u sezoni 1997/1998, kada je "parni valjak" izgubio sa 0:4, a kao trener odigrao je samo jedan derbi u Ljutice Bogdana i izgubio sa 0:1 - u martu prošle godine.

Ovo čini ovaj meč još zanimljivijim s obzirom na sve prethodne okršaje na kojima se Duljaj nije proslavio.

Pored poraza od 4:0 kao igrač, Duljaj je kao trener Partizana često bio akter poraza od Crvene zvezde, a jedini put kada je slavio na Marakani bilo je u finalu Kupa SRJ 2001. godine golom legendarnog kapitena "parnog valjka", Saše Ilića.

Međutim, prvenstveni mečevi protiv Crvene zvezde nisu bili u njegovu korist, a izazov da preokrene tu istoriju predstavlja dodatni motiv za ovaj derbi.


Ovaj meč definitivno obećava uzbuđenje i neizvesnost, a navijači obe ekipe sa nestrpljenjem očekuju ishod 172. Večitog derbija na stadionu "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading