UKLETI SOLITERI! Zgrada sa koje su skočili Martina i Lav samo nizala tragedije - tu je ubijena manekenka, dvojica sebi pucala u glavu!

Autor:

Hronika

05.03.2024

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanari zgrade sa kog su MArtina i Lav skočili kažu da su ih i ranije viđali kako pokušavaju da uđu.

UKLETI SOLITERI! Zgrada sa koje su skočili Martina i Lav samo nizala tragedije - tu je ubijena manekenka, dvojica sebi pucala u glavu!

Foto: Repbulika

U novosadskom naselju Liman 2, na raskrsnici Fruškogorske ulice i Bulevara cara Lazara, stoje tri bela betonska solitera koja na prvi pogled deluju kao običan deo urbanog pejzaža, sa svojim prodavnicama, kafićima i dečjim parkom. Izgrađena sedamdesetih godina prošlog veka kao deo vojnog naselja, ovi soliteri pružaju idiličan prizor.

Međutim, u proteklih 15 godina, ova mesta su bila poprište niza jezivih i mračnih događaja koji bi, da zidovi mogu pričati, otkrili tragične priče skrivene iza fasada.

Od horor-scena koje bi mogle nadmašiti filmsku fikciju, do tragičnih sudbina koje su zadesile neke stanare, ovi događaji su potakli priče među stanovnicima da bi soliteri mogli biti ukleti, remeteći mir i idilu koja na prvi pogled vlada ovim delom grada.

U subotu uveče supružnici Lav P.S.  (25) i Martina L.S. (23) skočili sa vrha zgrade visoke 17 spratova i na mestu su ostali mrtvi. Još uvek se ne zna kako su ušli u zgradu, budući da je zaključana i pod video nadzorom, ali se spekuliše da su ih pustili stanari.

Inače, komšije navode i da su ih viđali danima pre kako su pokušavali da uđu u zgradu, ali da im niko nije otvarao. Stanari ove zgrade kažu i da je krov zablindiran odavno, budući da su se tu okupljala deca.

Ukleti soliteri

Pre oko deset godina, u istom soliteru dogodio se tragičan incident kada je stariji stanar sa desetog sprata pucao sebi u glavu, nakon čega je preminuo u bolnici. Sličnu sudbinu doživeo je i mladić koji je živeo nekoliko spratova niže, čiji je život okončan istim načinom. Njegovo telo pronašao je njegov otac, koji je potom obavestio policiju, a smrt je konstatovana na licu mesta.

U soliteru preko puta, pre dvanaest godina odigrao se zločin koji je uzdrmao celu Srbiju. Darijan Musić je na brutalan način oduzeo život svojoj devojci, manekenki Vladislavi Červenko. Musić je na sudu pokazao hladnokrvnost, ostavljajući utisak neosetljivosti svojim izjavama, od kojih je jedna bila posebno jeziva: "Volim je tako mrtvu i zgrčenu". Za ovaj zločin osuđen je na kaznu od 40 godina zatvora. Surovost ovog čina dodatno potcrtava podatak da je Vladislava udarena preko 50 puta, a njeno telo je bilo teško unakaženo.

(Telegraf)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading