OTKRIVAMO! Evo kada će Martina i deca biti sahranjeni - LAV NEĆE BITI SA NJIMA?!

Autor:

Hronika

05.03.2024

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesto i vreme sahrana Lava Petrovića Suvajdžića još nije poznato.

OTKRIVAMO! Evo kada će Martina i deca biti sahranjeni - LAV NEĆE BITI SA NJIMA?!

Foto: Republika, Facebook

Majka Martina Petrović Suvajdžić, koja se sa suprugom bacila sa zgrade u Novom Sadu, zajedno sa decom koju su prethodno otrovali biće sahranjena sutra u 14 sati u Bačkom Petrovcu.

Kako saznaje Republika, još nije poznato kada će biti sahranjen Lav, njen suprug i otac ubijene dece, kao ni gde će njegovo telo počivati.

Podsećanja radi, Martina P.S. (23) i njen suprug Lav P.S. (25) u petak su u svojoj kući na Petrovaradinu prvo ubili svoje sinove, a zatim otišli do najvišeg solitera u Novom Sadu, odakle su zajedno izvršili samoubistvo skokom. Na mestu događaja nisu pronađena lična dokumenta para, što je otežalo identifikaciju. Međutim, nakon što su inspektori uspeli da identifikuju supružnike, u subotu su posetili njihov dom, gde su našli tela dvojice dečaka. Postoji pretpostavka da su dečaci otrovani, s obzirom na to da je u dvorištu pronađena kesica fungicida, što ukazuje na mogući način njihove smrti.

Komšije i prijatelji devojke koja je rodom iz Bačkog Petrovca kažu da se ona, nakon udaje, otuđila od porodice, te da njeni roditelji, do tragedije nisu ni znali da imaju drugog unuka.

Ne zna se da li je posredi neka porodična svađa ili se Martina povukla zbog pripadanja sekti, ali se spekuliše da u rodnoj kući nije bila 4 godine, a da je nakon toga i postepeneo prekidala kontakt sa rođacima.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading