"SOTONO, MOJ ZADATAK JE IZVRŠEN"! Ovo je poslednja poruka Lava Petrovića Suvajdžića pošto je sa ženom ubio decu! NAĐENA U SVESCI!

Autor:

Hronika

04.03.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema prvim informacijama, Martina i Lav su svoju decu otrovali otrovom protiv korova, a sebi presudili skokom sa jedne od najviših zgrada u ovom gradu. Takođe, skoro da je izvesno da su bili u sekti Deveti krug Sotone, te da su zbog ritala izvršili samoubistvo i ubili svoju decu.

"SOTONO, MOJ ZADATAK JE IZVRŠEN"! Ovo je poslednja poruka Lava Petrovića Suvajdžića pošto je sa ženom ubio decu! NAĐENA U SVESCI!

Foto: Shutterstock, Republika.rs,printskrin/instagram/192_rs

Sotono, moj zadatak je izvršen... Napuštam ovaj svet... Ovo je Lav Petrović Suvajdžić (25) iz Petrovaradina zapisao u svesku pre nego što je u petak sa suprugom Martinom (23) otrovao decu, sinove Arosa (3) i Ehosa, pa tela prekrio belim čaršafom, nakon čega su se supružnici zajedno bacili u smrt, skočivši sa solitera u Novom Sadu, držeći se za ruke!, piše Informer.

Ovim je i potvrđeno da su Martina i Lav pripadali sekti i da su najpre izvršili ritualno ubistvo sinova, starih jednu i tri godie, a potom i sami se ubili.

Policija je, malo je reći, bila frapirana ad je upala u kući para, koji je veče ranije bacio sa solitera u Novom Sadu. Iako nisu imali dokumenta kod sebe, naredni dan su identifikovani, posle čega su se nadležni uputili na adresu.

Tamo su zatekli mrtvu decu, a kuća je bila sva u crnom, prepuna motiva iz zagrobnog života iz egipatske mitologije.

Prema prvim informacijama, Martina i Lav su svoju decu otrovali otrovom protiv korova, a sebi presudili skokom sa jedne od najviših zgrada u ovom gradu. Takođe, skoro da je izvesno da su bili u sekti Deveti krug Sotone, te da su zbog ritala izvršili samoubistvo i ubili svoju decu.

Pretraga interneta nije najpre pružila mnogo informacija o Martini Petrović Suvajdžić, dok se ime Lav Petrović Suvajdžić povezuje samo s radom u jednom metal bendu iz Novog Sada.

- Znao sam da se unutar zidova njihove kuće dešava nešto čudno, ali kad god sam Lava pitao da li mu treba neka pomoć, odbio je. Od zajedničkih prijatelja čuo sam da se priključio nekoj sekti i da je i Martina s njim u tome. Tom poznaniku pomenuo je Deveti krug sotone i rekao mu da ih sve ta sekta štiti, pa mu pomoć nije potrebna - naveo je za Srpski telegraf jedan od Lavovih poznanika objašnjavajući da je potom Lav prestao da mu se javlja.

Međutim, već danas u Martiniom rodnom mestu moglo se čuti mnogo informacija o njoj, a o tome možete pročitati ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading