NEVEROVATNO KAKVA SU IMENA IMALI UBIJENI MALIŠANI IZ NOVOG SADA! Roditelji ih obeležili čim su se rodili!

Autor:

Hronika

03.03.2024

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je bila frapirana kada je upala u iznajmljenu kuću ove porodice, kako zbog toga što su u njoj zatekli ubijenu decu staru jednu i tri godine, tako i zbog toga što je u njoj sve bilo u crnim tovima i motivima iz zagrobnog života iz egipatske mitologije.

NEVEROVATNO KAKVA SU IMENA IMALI UBIJENI MALIŠANI IZ NOVOG SADA! Roditelji ih obeležili čim su se rodili!

Foto: Republika, Shutterstock

Veruje se da su Lav Petrović Suvajdžić (25) i njegova supruga Martina Petrović Suvajdžić (23), koji su ubili svoje dvoje dece u iznajmljenoj kući u Petrovaradinu, pa potom okončali i svoje živote kada su zajedno skočili sa jednog solitera u Novom Sadu, bili pripadnici sekte i da su najpre izvršili ritualno ubistvo mališana, a potom ubili i sebe.

Policija je bila frapirana kada je upala u iznajmljenu kuću ove porodice, kako zbog toga što su u njoj zatekli ubijenu decu staru jednu i tri godine, tako i zbog toga što je u njoj sve bilo u crnim tovima i motivima iz zagrobnog života iz egipatske mitologije.

Da je par bio opčinjen mitologijom svedoči i činjenica da su deci dali mitološka imena, Naime, jedan od dečaka zvao se  Aros Petrović Suvajdžić, a drugi  Ehos Petrović Suvajdžić. 

Kako su objasile komšije mladog para, oni su ranije znali često u dvorištu da roštiljaju i prave piknik sa decom, i delovali su kao normalna porodica i išta, bar spolja, ije ukazivalo da su člaovi sekte. Ipak, ono što je zatečeno u kući, ipak, jeste.

- Njih dvoje su jako mladi i nisu često izlazili iz kuće, ono što sam viđao jeste da su znali da stave ćebe u dvorište, postave hranu i uživaju sa decom. Sve je delovali kao da je u redu, nismo sumnjali da imaju neki problem, a kamoli da će ubiti decu - kažu komšije za Kurir i dodaju:

- Nisu često izlazili iz kuće, a ponekad se čuo dečji plač. Šetali ih je ulicom, vozili su bicikl, a ona je bila prelepa, plava kosa, mršava, kad je bila trudna stomak se jedva video.

Kažu da se mladić često svađao sa vlasnikom kuće, koji ih je povremeno posećivao, a da se Martina se uglavnom povlačila, delovala je kao da se nečeg ili nekog plaši.

- Čuli smo nekoliko puta da su se svađali, zamerao im je neke glupe stvari, pa se M. P. S. povlačila u kuću i nije često izlazila iz kuće, kao da se plašila nekoga - kaže sagovornik.

Što se tiče ubijene dece, dva ečaka od jedne i tri godine, kažu da su čuli da su delovali kao da su spavali kad je policija upala u kuću.

- Jedan dečak je nađe na kauču, drugi je bio u krevecu. Nisu imali krvi na sebi, izgledalo je kao da spavaju - kaže komšija.

- Roletne su retko kad dizali, tako da nam one nisu bile alarm da se nešto dešava, čak smo mislili da su se i odselili jer ih nismo viđali u poslednje vreme. Pretužno je da se odluče na ovakav korak.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading